Για λίγες ώρες στη Θεσσαλονίκη ο Σαμαράς, σφιχτό το πρόγραμμα, ανοιχτό το θέμα της συνάντησης

Για λίγες ώρες θα βρεθεί την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη, ο Αντώνης Σαμαράς, έχοντας ένα πολύ σφιχτό πρόγραμμα κατά την παρουσία του στην πόλη.

Όπως είναι γνωστό, ο Άρης έχει αιτηθεί (όπως και ο ΠΑΟΚ) συνάντηση με τον πρωθυπουργό με την ευκαιρία της επίσκεψής του στη Θεσσαλονίκη, θέλοντας οι κιτρινόμαυροι παράγοντες του ουσιαστικά να στείλουν ένα σαφές μήνυμα για ίση μεταχείριση και ουσιαστικές λύσεις από την πολιτεία στο θέμα των χρεών.

Το θέμα για το αν θα πραγματοποιηθεί ή όχι η συνάντηση με τον Σαμαρά είναι “ανοιχτό” (όσο για τον Άρη, όσο και για τον συμπολίτη), μια και ο πρωθυπουργός θα έρθει στην πόλη το μεσημέρι της Πέμπτης και θα αναχωρήσει αργά το βράδυ. Σε αυτές τις λίγες ώρες της παρουσίας του, είναι προγραμματισμένο να μιλήσει στις 7.30 μ.μ. στη ΔΕΘ, ενώ ενδέχεται να επιθεωρήσει και κάποιο από τα έργα της πόλης, χωρίς ωστόσο να έχει “κλειδώσει” το πρόγραμμα του.

Είναι ξεκάθαρο ότι θα εξαρτηθούν όλα από την επιθυμία του πρωθυπουργού να δείξει (έστω και σημειολογικά) ότι είναι διατεθειμένος να κοιτάξει τα προβλήματα ενός ιστορικού (και αδικημένου) συλλόγου όπως είναι ο Άρης και να μην γυρίσει την… πλάτη, όπως έχουν κάνει κατα καιρούς οι πολιτικοί της χώρας.

Από κει και πέρα, είναι επίσυης ξεκαθάρο, ότι ο Άρης συνολικά θα πρέπει να γνωρίζει τι θέλει, που βαδίζει και τι πρέπει να ζητήσει, ώστε οποιαδήποτε επαφή, συνάντηση ή συζήτηση να έχει προοπτική και ουσία.

To Top