Γιατί δεν σήκωνε το τηλέφωνο ο Πιλάβιος;

Ο Γιάννης Ιωαννίδης επανήλθε με δηλώσεις του στο θέμα του Άρη. Ήταν το ίδιο καυστικός και κατήγγειλε τις πολιτικές παρεμβάσεις, αλλά και τη στάση του Σοφοκλή Πιλάβιου. Ο οποίος όλως τυχαίως δεν σήκωνε σε όλους τις τελευταίες μέρες το τηλέφωνό του. Προφανώς το σήκωνε επιλεκτικά…

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο “Αθλητικό Metropolis”:

«Το φοβόμουν και γι` αυτό τον λόγο πήρα 3 φορές τον Πιλάβιο και δεν το σήκωσε. Ο Άρης πήγαινε για να τιμωρηθεί, που βασιζόμενοι δεν ξέρω. Όταν βγαίνει ο ΓΓΑ και ο Υπουργός και κάνουν δριμεία κριτική κατά της πρωτόδικης απόφασης και αυτό εκδηλώνεται δημόσια. Στο δελτίο Τύπου αναφέρω ότι μας κατατάσσουν σε τριτοκοσμικές χώρες. Είναι δυνατό να μπερδεύουμε τον κυβερνητικό ρόλο με τη δικαιοσύνη;
Γίνεται η έφεση και το δευτεροβάθμιο όργανο δεν έχει γίνει παρέμβαση προφανή από τα αρμόδια όργανα. Το ΠΑΣΟΚ το έκανε επανειλημμένως ως προς την πίεση σε ένα άλλο χώρο που είναι η δικαιοσύνη».

Για τους συσχετισμούς των περιστατικών και τον τρόπο της διακοπής: “Έχει προηγηθεί απόφαση κατά του Παναθηναϊκού που είναι διαφορετική, δεν έχει σχέση… Οι φίλαθλοι του Άρη δεν έχουν δημιουργήσει κανένα πρόβλημα και το έχουν παραδεχτεί πολιτικοί και αθλητικοί.
Δε μπορώ να καταλάβω, το να πετάξει κάποιος πρέπει να τιμωρηθεί, εάν τυχόν ο διαιτητής διακόψει το παιχνίδι, θα οδηγηθεί σε βαριά ποινή. Εάν, με μάρτυρες, ζητά να αδειάσει κερκίδα και να έχει ψυχική κάκωση και να λέει μετά από μισή ώρα δε βγαίνω, ο διαιτητής οφείλει να πει γιατί το διέκοψε.
Για τη διακοπή πρέπει να μη μπορείς να εγγυηθείς την ασφαλή διεξαγωγή του παιχνιδιού”.

Για τις εισηγήσεις του: “Σαν τομεάρχης της ΝΔ έχουμε πει ότι η βία, είναι ένα φαινόμενο που πρέπει να το κυνηγήσουμε, πρέπει να πείσουμε τον κόσμο ότι θα υπάρχει η ίδια ποινή. Αν δε γίνει ποινολόγιο για κάθε γεγονός να ξέρει ο οποιοσδήποτε ότι θα τιμωρηθεί το ίδιο για κάθε περιστατικό.
Πρέπει να τα δούμε, όταν πετάει κάποιος μεμονωμένα, μπορεί να είναι και στημένο, είναι παράβαση. Άλλο το μεμονωμένο και άλλο να δεις 3.000 άτομα να ανάβουν πυρσούς και να πετάνε κροτίδες.

Τα 3 αδύνατα σημεία του αθλητισμού είναι το ντόπινγκ, η βία και η διαφθορά. Πρέπει να πολεμήσουμε όλοι μαζί αυτά τα τρία εκτρώματα του αθλητισμού.
Όταν λέμε για τη βία ότι προκάλεσε μεμονωμένο γεγονός θα έχει άλλη ποινή και γενικευμένο διαφορετικό.
Πρέπει να γίνει τιμοκατάλογος!
Υπάρχει αυστηρότητα με τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Είναι που είναι με μικρότερα μπάτζετ, θέλουν να μας αποδυναμώσουν”.

Για την ατζέντα του ίδιου ως υποψήφιου στις εκλογές: “Η επιτροπή επαγγελματικού αθλητισμού, για να υπάρχει δικαιοσύνη, θα είναι μία ανεξαρτήτως αρχή που δεν θα έχει αγκυλώσεις και πιέσεις και θα τον ορίζει ο πρόεδρος του Αρείου Πάγου και τα μέλη θα ορίζουν πανεπιστημιακούς οικονομολόγους και νομικούς. Θα μπούνε στη δημόσια κληρωτίδα και θα εκλεγούν. Δε θα μπορούν να πιέσουν κατάσταση. Πρέπει να εξασφαλίσουμε ότι κινούμεθα επί ίσοις όροις προς όλα τα σωματεία”.

 

 

 

To Top