Γιαννιώτας: «Ψέματα όλα, καμία συμφωνία»!

Είναι γνωστή η τακτική των ομάδων της Αθήνας, όταν για να αποπροσανατολίσουν τους πάντες από τα προβλήματά τους, δημιουργούν μεταγραφικά σενάρια… Ο Άρης έχει βρεθεί στη δίνη τέτοιων ενεργειών πολλές φορές. Από πού να αρχίσουμε και πού να τελειώσουμε… Πρόσφατο παράδειγμα η υπόθεση Γιαννιώτα…

Τι λέει το ένστικτό σου για τον μεγάλο τελικό Μπάγερν – Τσέλσι; Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσε η διοίκηση του Ολυμπιακού και αναπαρήγαγαν τα μέσα ενημέρωσης από το ρεπορτάζ της ομάδας του Πειραιά, «ο Γιάννης Γιαννιώτας είναι κλεισμένος στο… λιμάνι».

Η «είδηση» αυτή προκάλεσε ποικίλα σχόλια και αντιδράσεις. Είναι χαρακτηριστικό ότι πολλοί φίλοι του Άρη επικοινώνησαν με την οικογένεια του Γιαννιώτα προκειμένου να πληροφορηθούν την πραγματικότητα, μια και στο περιθώριο της γενικής συνέλευσης το θέμα συζητήθηκε. Η αγωνία όλων ήταν έκδηλη, ειδικά λίγη ώρα μετά την κατάθεση προσφυγών από τους Φατί και Ντίκο.

Η απάντηση από το οικογενειακό περιβάλλον του Γιαννιώτα ήταν κατηγορηματική: «Είναι όλα ψέματα, δεν υπάρχει ούτε συμφωνία, ούτε συζήτηση, ούτε το παραμικρό. Ο Γιάννης έχει συμβόλαιο με τον Άρη, το τιμά και το σέβεται…».

Το PRESSARIS από την πρώτη στιγμή ανέδειξε το θέμα για τον απλό λόγο ότι ο κόσμος της ομάδας πρέπει να είναι πολύπλευρα ενημερωμένος. Πέρασαν οι εποχές που όλα γίνονταν εν κρυπτώ… Θυμίσουμε ένα μικρό απόσπασμα από τα όσα είχαμε επισημάνει στο πρόσφατο άρθρο: «Βέβαια επίσημα τίποτε δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί, αλλά η κατάσταση αυτή από μόνη της έχει αρχίσει και ενοχλεί.

Ο κόσμος των κίτρινων μοιάζει με ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί, μιας και καθημερινά βλέπει παίκτες να αποχωρούν και άλλους να γίνονται αντικείμενο συζήτησης για ενδεχόμενο μεταγραφής σε άλλη ομάδα. Είναι επιβεβλημένο ο σύλλογος να προστατεύσει τώρα κιόλας τα συμφέροντά του. H επιστροφή του Άρη στο δρόμο της διοικητικής ηρεμίας, θα δώσει την ευκαιρία για να “απαντήσει” άμεσα ο σύλλογος, προς κάθε κατεύθυνση»…

Η τοποθέτηση αυτή της οικογένειας Γιαννιώτα προς τα ίδια τα μέλη του Άρη προφανώς, βάζει μια τελεία στο θέμα…

 

To Top