Γιαννιώτας: «Ούτε δικαιολογίες, ούτε περιθώρια» (video)

Ο Γιάννης Γιαννιώτας μπήκε από νωρίς στα βαθιά και προσπαθεί να καθιερωθεί στον Άρη σε μια πολύ προβληματική χρονιά. Για τον ίδιο η νίκη ήταν μια ανακούφιση, αλλά όπως τόνισε και μετά τον αγώνα δεν υπάρχουν πλέον ούτε δικαιολογίες, ούτε περιθώρια.

Ο νεαρός επιθετικός τόνισε πως “είναι μια μεγάλη νίκη για μας, τη χρειαζόμασταν. Από ότι καταλαβαίνετε, δεν μπορέσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο. Κάναμε αυτό που έπρεπε και θα πρέπει να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις. Ο κόσμος περιμένει πολλά περισσότερα από μας. Δικαιολογίες και περιθώρια δεν υπάρχουν για μας. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να παίρνουμε πλέον τους τρεις βαθμούς και τίποτα άλλο”.

Ρωτήθηκε που κρίθηκε το παιχνίδι και απάντησε “στη θέληση τη δική μας. Το χρειαζόμασταν περισσότερο το ματς. Μας βοήθησε ο κόσμος και τον ευχαριστούμε πολύ και όλα τα παιδιά θέλουν να αποδείξουν ότι δεν είναι για μας αυτή η θέση”.

Ρωτήθηκε αν το παιχνίδι κυπέλλου με τον Ατρόμητο είναι ίσως το πιο μεγάλο στοίχημα για τον φετινό Άρη και απάντησε πως “όχι, δεν είναι. Εμείς κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Δεν έχει σημαντικά και ασήμαντα ματς. Όλα τα κοιτάμε ένα προς ένας και θέλουμε να κερδίζουμε όλα”.

Δείτε εδώ τις δηλώσεις του Γιαννιώτα στο συνδρομητικό κανάλι

To Top