Γιαμάλ: “Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με τον Μέσι, ελπίζω πως μπαίνουμε στη νέα εποχή της Μπαρτσελόνα, όχι τη δική μου”

Ο Λαμίν Γιαμάλ μπορεί να “πέταξε” στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης, ωστόσο εμφανίστηκε προσγειωμένος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του παιχνιδιού της Τετάρτης (30/4, 22:00) απέναντι στην Ίντερ για τα ημιτελικά του Champions League.

Ο 17χρονος εξτρέμ εξήγησε μετά από ερώτηση δημοσιογράφου πως δεν συγκρίνει τον εαυτό του με τον Λιονέλ Μέσι, και ότι προσπαθεί διαρκώς να βελτιώνεται σε ατομικό επίπεδο, ενώ πρόσθεσε πως ελπίζει ο σύλλογος να βαδίζει πλέον στη νέα εποχή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

“Δεν συγκρίνω τον εαυτό μου με κανέναν, το ίδιο και με τον Μέσι… Θαυμάζω τον Λέο, είναι ο καλύτερος στην ιστορία. Απλά εστιάζω στη βελτίωση, το να συγκρίνω τον εαυτό μου με άλλους παίκτες δεν έχει νόημα.

Η εποχή του Λαμίν Γιαμάλ; Ελπίζω να είναι η εποχή της Μπάρτσελόνα. Ο Μέσι δεν σκόραρε εναντίον της Ίντερ; Έχει σκοράρει απέναντι σε τόσες πολλές ομάδες, αυτό πρέπει να του ξέφυγε”, αστειεύτηκε.

To Top