Γιάννης Αντετοκούνμπο: “Από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής μου οι Ολυμπιακοί Αγώνες, συγκρίνονται με τον τίτλο του 2021”

Να συμμετάσχει ξανά στους Ολυμπιακούς Αγώνες ονειρεύεται ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, που δεν μπορεί να ξεχάσει όσα έζησε στο Παρίσι με την Εθνική Ελλάδας.

Δύο μήνες πέρασαν από τον αποκλεισμό της Ελλάδας από την Γερμανία στο ολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ακόμη θυμάται αυτό το ταξίδι με την εθνική ομάδα.

“Ήταν μία από τις σημαντικότερες εμπειρίες της ζωής μου, συγκρίνεται με την κατάκτηση του πρωταθλήματος του NBA το 2021. Ήμουν σημαιοφόρος, είχα την οικογένειά μου εκεί για να με υποστηρίξει. Το ολυμπιακό πνεύμα, το ολυμπιακό χωριό, χιλιάδες αθλητές, εθελοντές, διαφορετικά αθλήματα, διαφορετικές κουλτούρες. Το Παρίσι ήταν το μέρος με τη μεγαλύτερη ποικιλία. Ελπίζω να συμμετάσχω ξανά. Δεν έχει σημασία αν νικήσαμε ή αν χάσαμε, ήταν μία μοναδική εμπειρία” είπε ο Greek Freak στην media day των Μιλγουόκι Μπακς.

Ο ηγέτης της ομάδας ρωτήθηκε αν οι προσθήκες των Ντέλον Ράιτ, Γκάρι Τρεντ, Τόριαν Πρινς είναι ικανές να την οδηγήσουν ξανά στους τελικούς της Ανατολής και απάντησε πως “πρώτα πρέπει να περάσουμε τον πρώτο γύρο”, ενώ πρόσθεσε πως “δεν βρεθήκαμε με τον Λίλαρντ στη διάρκεια της offseason, ωστόσο ήμασταν σε διαρκή επαφή όλο το καλοκαίρι”.

Ανάμεσα σε όλες τις ερωτήσεις, ο Γιάννης δέχθηκε και μία κάπως… ιδιαίτερη: “Ποιος θεός θα ήθελες να είσαι;”. Απάντησε πως “θα ήθελα να είμαι η Αφροδίτη, γιατί είναι η θεά του έρωτα. Σωστά; Ακριβώς αυτό!”.

To Top