ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Γεωργιάδης: “Μακάρι να είχαμε 20 προέδρους σαν τον Κάλας, όταν όμως δεν πετυχαίνεις τους στόχους έρχονται τα πάνω-κάτω”

Ο Νίκος Γεωργιάδης μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με τους «κίτρινους» για τον νέο ηγέτη της ομάδας, τον Θόδωρο Καρυπίδη, για τον πρώην επικεφαλή του ποδοσφαιρικού τμήματος, Άλεξ Κάλας, για την περυσινή εφιαλτική χρονιά και για τη νέα χρονιά που ξεκινάει για τον Άρη στις 4 Οκτωβρίου.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Αθλητικό Μετρόπολις”:

«Είχαμε πάρει την ελευθέρας μας και περιμέναμε να μας καλέσει η εκάστοτε καινούργια διοίκηση και να συμφωνήσουμε. Εμείς δεν μπορούσαμε να πάμε σε άλλη ομάδα. Ο λόγος που δεν πηγαίναμε προπόνηση ήταν ότι περιμέναμε τον Κάλας και την εκάστοτε διοίκηση για να μιλήσουμε και να συμφωνήσουμε. Όπως έγινε και με τη διοίκηση Καρυπίδη, όπου μέσα σε δέκα λεπτά συζητήσαμε και συμφωνήσαμε. Εγώ ο Καλογέρης, ο Σουνάς, ο Σαμαράς και άλλα παιδιά αν η νέα διοίκηση δεν μας καλούσε για να ανανεώσουμε τα συμβόλαια μας μέναμε στον Άρη, ελεύθεροι, ανενεργοί και χωρίς να μπορούμε να μεταγραφούμε σε κάποια άλλη ομάδα έως και τον Δεκέμβριο. Θα χάναμε τέσσερις μήνες. Η αλήθεια πάντα στο τέλος φαίνεται. Δεν είχαμε άλλη επιλογή ή θα μέναμε στον Άρη ή αλλιώς θα μέναμε ανενεργοί μέχρι τον Δεκέμβριο» δήλωσε αρχικά ο 32χρονος αμυντικός και συνέχισε για Καρυπίδη και Κάλας λέγοντας:

Για τη νέα διοίκηση του Άρη και τον κύριο Καρυπίδη: «Είναι η ιδανικότερη επιλογή, είναι ένας άνθρωπος με φιλοδοξίες, θέλει να πετύχει και ένας άνθρωπος όπως ο κύριος Καρυπίδης είναι η πιο σωστή επιλογή από τη στιγμή που έφυγε ο κύριος Κάλας.»

Για τον Άλεξ Κάλας: «Μου φαίνεται κάπως παράξενο η αποπομπή του κύριου Κάλας από την ηγεσία του ποδοσφαιρικού τμήματος. Ήταν ένας άνθρωπος ο οποίος μόνο έδωσε στον Άρη και με τη συμπεριφορά του και με τα χρήματα του και όπως φάνηκε έφυγε και δεν απαίτησε τίποτα. Μακάρι να είχαμε είκοσι προέδρους σαν τον Άλεξ Κάλας. Έχει ένα μυαλό που ξεφεύγει από τα Ελληνικά δεδομένα, δεν ήταν σαν τους άλλους προέδρους στην Ελλάδα. Το είδε σαν επιχείρηση, οικονομικά δε το συζητάω, κάθε δύο εβδομάδες πληρωνόμασταν και μάλιστα καλά. Όταν όμως δεν πετυχαίνεις τον στόχο έρχονται και τα πάνω-κάτω.»

Τι δεν πρέπει να στραβώσει τη φετινή σεζόν για να πετύχει ο Άρης το στόχο της ανόδου στηFootballLeague: «Αν είμαστε εμείς συγκεντρωμένοι και βάλουμε πάνω από όλα την ομάδα με στόχο να το τελειώσουμε πιστεύω θα είναι εύκολο. Όλα όμως κρίνονται στο γήπεδο, χωρτάσαμε από λόγια, αν δεν είμαστε αυτοί που πρέπει στο γήπεδο θα πάθουμε μία από τα ίδια. Τα κεφάλια μέσα για να τελειώσουμε τον στόχο, δεν μας παίρνει ακόμη μία χρονιά στη Γ’ Εθνική.»

To Top