«Βόμβα» στους Ολυμπιακούς Αγώνες: Αποσύρθηκε η Ντιζαρντέν μετά από βίντεο που δείχνει να μαστιγώνει το άλογό της

Η Σαρλότ Ντιζαρντέν ανακοίνωσε ότι δεν θα αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Παρίσι μετά από βίντεο που κυκλοφόρησε και τη δείχνει να μαστιγώνει το άλογό της!

Με ανακοίνωσή της απέσυρε τη συμμετοχή της, ενώ λίγο αργότερα η ομοσπονδία της ιππασίας τοποθετήθηκε δημόσια. Το βίντεο είχε τραβηχτεί πριν από τέσσερα χρόνια, το οποίο δείχνει την Ντιζαρντέν να κακοποιεί το τότε άλογό της, στη διάρκεια μιας προπόνησης.

Η ίδια αναφέρει: «Εμφανίστηκε ένα βίντεο πριν από τέσσερα χρόνια, το οποίο με δείχνει να έχω λανθασμένη συμπεριφορά κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης.

Όπως είναι κατανοητό, η Διεθνής Ομοσπονδία Ιππικού Αθλητισμού (FEI) διεξάγει έρευνα και εγώ πήρα την απόφαση να αποσυρθώ από όλους τους αγώνες -συμπεριλαμβανομένων των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού- όσο διαρκεί αυτή η διαδικασία.

Αυτό που συνέβη ήταν εντελώς εκτός του χαρακτήρα μου και δεν αντικατοπτρίζει τον τρόπο με τον οποίο εκπαιδεύω τα άλογά μου ή προπονώ τους μαθητές μου, ωστόσο δεν υπάρχει καμία δικαιολογία.

Ντρέπομαι βαθύτατα και θα έπρεπε να είχα δώσει καλύτερο παράδειγμα εκείνη τη στιγμή. Λυπάμαι ειλικρινά για τις πράξεις μου και είμαι συντετριμμένη που τους απογοήτευσα όλους».

To Top