Βρε, πώς τα φέρνει η μοίρα καμιά φορά…

Παίζει διάφορα παιχνίδια, τόσο παράδοξα και περίεργα που ούτε ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δε μπορεί να τα προβλέψει. Όπως αυτό του Νίκου Καραγεωργίου, του πιο …φανατικού «οπαδού» του Άρη στο παιχνίδι του με την Κέρκυρα. Ακραία εικόνα, σχεδόν kinky, αλλά και άκρως ρεαλιστική. Με το ραδιοφωνάκι στ’ αυτί θα ‘ναι ο Καραγεωργίου τη Κυριακή, ελπίζοντας το αυτονόητο. Νίκη του Άρη, που θα σηματοδοτεί παραμονή της δικής του ομάδας στη Super League.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Θέση στην οποία, δυστυχώς, βρέθηκε κι ο Άρης ,το όχι και τόσο μακρινό, για να ξεχαστεί, 2005. Τέτοια εποχή ήταν, άλλωστε, που περίμενε το αποτέλεσμα του παιχνιδιού του Απόλλωνα Καλαμαριάς με τον ΠΑΟΚ που θα καθόριζε τη παραμονή ή τον υποβιβασμό του απ’ την Α΄ εθνική. Η λαϊκή απαίτηση, όπως αυτολεξεί γράφτηκε μέσα απ’ τα φειγ βολαν και τις ανακοινώσεις των οπαδών προς τους παίκτες της ομάδας τους ήταν σαφέστατη:

«…κάντε πράξη τη λαϊκή απαίτηση, αυτό που χιλιάδες κόσμου ζήτησε στο παιχνίδι με το Παναθηναϊκό. Άρη εκεί στη Β’ Εθνική.»

Προπονητής του ΠΑΟΚ σ’ εκείνο το, αλήστου μνήμης, παιχνίδι ήταν ο Νίκος Καραγεωργίου. Η εξέλιξη είχε, λίγο πολύ είναι γνωστή, καλό όμως είναι, μέρες που είναι να την υπενθυμίζουμε. Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε στο έκτο λεπτό με γκολ του Μίετσελ.

Πέντε λεπτά, αφ’ ότου έχει ξεκινήσει το δεύτερο ημίχρονο ο σκόρερ του Δικεφάλου, όπως και ο Ουντέζε, αντικαθίστανται και ο Απόλλων μετά από ένα τέταρτο και μέσα σ’ ένα διάστημα δυο, μόλις, λεπτών κάνει τη μεγάλη ανατροπή. Κερδίζει με 2-1 και μ’ αυτό το αποτέλεσμα παραμένει στη κατηγορία, ενώ την επομένη ο Καραγεωργίου, αποθεώνεται για το κοουτσάρισμα του από τις εφημερίδες βαθμολογούμενος με 8!

Αυτά, ως μια αναδρομή-ρετρό, για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι…

To Top