Βρέθηκε σημείο επαφής! Ο λόγος στον Άρη για την προετοιμασία, Πράβετς και Ελλάδα οι πρώτες επιλογές

Θετικό κρίνεται το αποτέλεσμα των συζητήσεων που είχε ο Δημήτρης Ηλιάδης με τον Άκη Ζήκο στην Αθήνα, με θέμα τη συμφωνία που είχε συνάψει ο Άρης με την εταιρία μάνατζερ που εκπροσωπεί ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Ο πρόεδρος των κίτρινων είχε συνάντηση με τον Ζήκο, ο οποίος εκπροσωπεί την εταιρία η οποία έχει υπογράψει στο παρελθόν συμβόλαιο συνεργασίας με τον Άρη, αποκτώντας τα τηλεοπτικά δικαιώματα των φιλικών, αλλά και τα δικαιώματα επιλογής του μέρους προετοιμασίας για τα επόμενα δυο χρόνια. Πρόκειται για την εταιρία Football DNA.

Μετά από τις συζητήσεις βρέθηκε σημείο επαφής ανάμεσα στον Άρη και την εταιρία, με δεδομένο την αμοιβαία καλή διάθεση που επέδειξαν και οι δυο πλευρές.

Τι πέτυχε ο Άρης;

1. Βάσει της συμφωνία ήταν υποχρεωμένος να δώσει τουλάχιστον επτά φιλικά. Οι κίτρινοι έκριναν υπερβολικό τον αριθμό αυτό και πέτυχαν να δώσουν όσα παιχνίδια κρίνει το τεχνικό τιμ για να είναι έτοιμη η ομάδα στη σέντρα του πρωταθλήματος.

2. Το πιο σημαντικό σημείο της συμφωνίας να λυθεί ο… γόρδιος δεσμός, της υποχρεωτικής επιλογής από την εταιρία του μέρους προετοιμασίας για τον Άρη! Οι κίτρινοι θα επιλέξουν αυτοί το μέρος που επιθυμούν για να προετοιμαστούν, βάσει των αναγκών και των δυνατοτήτων τους.

Πρέπει να σημειωθεί εδώ, ότι πέρσι ο Άρης ουσιαστικά αναγκάστηκε (λόγω της συμφωνίας) να πάει στην Ιταλία για προετοιμασία, «ματώνοντας» με αρκετές χιλιάδες ευρώ σε καιρούς δύσκολους και χαλεπούς!

Αυτήν τη στιγμή, στις σκέψεις των κίτρινων οι πρώτες επιλογές είναι το Πράβετς της Βουλγαρίας, ενώ δεν αποκλείεται να επιλεγεί κάποιο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν άμεσα, πάντως, τις επόμενες μέρες.

To Top