“Βράζουν” στη Μίλαν για την αναβολή: «Ακατανόητη και άδικη η απόφαση, δεν θα μείνουμε αδρανείς»

Στη Μίλαν ακόμη «βράζουν» για την αναβολή του ματς με την Μπολόνια για τη Serie A, με τον πρόεδρο των Ροσονέρι, Πάολο Σκαρόνι, να τονίζει ότι η ομάδα «δεν θα μείνει αδρανής» στην εν λόγω απόφαση.

Η απόφαση της ιταλικής λίγκας να ματαιώσει την αναμέτρηση της Μπολόνια με τη Μίλαν στο περασμένο Σάββατο (26/10), έχει εξοργίσει τους ανθρώπους των Ροσονέρι.

Βάσει αυτής της απόφασης, η Μίλαν αντιμετωπίζει ένα μεγάλο αγωνιστικό πρόβλημα, καθώς οι τιμωρημένοι Ερναντέζ και Ράιντερς θα αναγκαστούν τώρα να εκτίσουν την ποινή τους απέναντι στη Νάπολι (29/10, 21:45), κάτι που θα γινόταν απέναντι στους Ροσομπλού.

Το άλλο μεγάλο ζήτημα είναι να οριστεί η νέα ημερομηνία, καθώς το καλεντάρι είναι «γεμάτο» και μάλλον το αναβληθέν ματς θα διεξαχθεί από το νέο έτος.

Ο πρόεδρος της Μίλαν, Πάολο Σκαρόνι, είναι… οργισμένος με την αναβολή του αγώνα υπογραμμίζοντας ότι η ομάδα του δεν θα μείνει άπραγη και ότι θα εξετάσει την ληφθείσα απόφαση.

«Είμαι εξοργισμένος, γιατί ο δήμαρχος της Μπολόνια πήρε μία ακατανόητη και άδικη απόφαση. Μας εμπόδισε να παίξουμε το ματς κεκλεισμένων των θυρών και πιστεύουμε ότι υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να αμφισβητηθεί η νομιμότητα της εντολής των δημοσίων αρχών. Εξετάζουμε την απόφαση αυτή από όλες τις πλευρές. Δεν σκοπεύουμε να παραμείνουμε αδρανείς», τόνισε ο Σκαρόνι προσθέτοντας ότι η δυσκολία στην εύρεση μιας ημερομηνίας πριν το 2025 «μας δημιουργεί σημαντικό πρόβλημα».

To Top