ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

“Βράζει” ο Άρης για την Cosmote: δεν έδωσε άδεια για να μεταδοθεί ο τελικός σε γιγαντοοθόνη!

“Βράζει” ο Άρης για την Cosmote: δεν έδωσε άδεια για να μεταδοθεί ο τελικός σε γιγαντοοθόνη!

Φοβερά πράγματα γίνονται με φόντο τον τελικό κυπέλλου. Η ΠΑΕ Άρης ζήτησε από την Cosmote TV την άδεια να μεταδώσει στο Κλεάνθης Βικελίδης σε γιγαντοοθόνη τον τελικό, αφουγκραζόμενη την επιθυμία των χιλιάδων φιλάθλων που θέλουν να δουν την ομάδα σε ένα τέτοιο ιστορικό ραντεβού, τη στιγμή μάλιστα που θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών στο Πανθεσσαλικό, χωρίς να ευθύνονται γι’ αυτό οι κιτρινόμαυροι. Άλλωστε η ΠΑΕ Άρης ήταν η μόνη που επιθυμούσε πραγματικά να διεξαχθεί με φιλάθλους ο τελικός κυπέλλου.

Η απάντηση του συνδρομητικού καναλιού ήταν αρνητική προκαλώντας δικαιολογημένα την οργή, αλλά και τη δυσαρέσκεια των ανθρώπων του Άρη, αλλά και των φιλάθλων. Τη στιγμή που ο Ολυμπιακός θα μεταδώσει με γιγαντοοθόνες τον τελικό του Conference League, η Νova έδωσε άδεια στον ΠΑΟΚ για το χθεσινό παιχνίδι, προκύπτει η ανεξήγητα εχθρική άρνηση της Cosmote TV για τον τελικό του κυπέλλου.

Όπως τόνιζαν εμφανώς δυσαρεστημένοι οι άνθρωποι του συλλόγου, μετά από μια τέτοια προκλητική στάση, πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η ΠΑΕ είναι έτοιμη να αναθεωρήσει τη στάση της απέναντι στο συνδρομητικό κανάλι, ενώ δεν είναι λίγες και οι “φωνές” φιλάθλων που δείχνουν αποφασισμένοι να σταματήσουν τη συνδρομή τους σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

To Top