Βολές Βελλίδη για τη διαιτησία: “Δώσαμε το κάτι παραπάνω… Το δεύτερο γκολ ήταν αντικανονικό”

Οι λανθασμένες υποδείξεις του Μάνταλου σε δυο φάσεις διαμόρφωσαν σε μεγάλο βαθμό το αποτέλεσμα στη Λιβαδειά. Ο Μάρκος Βελλίδης, κορυφαίος παίκτης του Άρη αναφέρθηκε στις αποφάσεις της διαιτησίας που αδίκησε για μια ακόμη φορά τους κίτρινους ενώ μίλησε και για τις πολύ σημαντικές απουσίες που είχε η ομάδα στο σημερινό παιχνίδι.

Σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της NOVA ο τερματοφύλακας του Άρη τόνισε αρχικά πως: «ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Περιμέναμε πως ο Λεβαδειακός θα ήταν δυνατός. Ήθελε τους τρεις βαθμούς της νίκης όπως τους θέλαμε κι εμείς. Μπήκαμε στον αγωνιστικό χώρο να δώσουμε όλοι μας τον καλύτερο μας εαυτό. Δεν κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας. Μείναμε πίσω και δεν ανεβήκαμε μπροστά όπως μας είχε πει. Δεχθήκαμε το πρώτο γκολ, βγήκαμε μπροστά ισοφαρίσαμε. Στη συνέχεια δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ όπου είδαμε όλοι τι συνέβη.

Από ένα άουτ που δεν δόθηκε υπέρ μας, ο Λεβαδειακός κέρδισε κόρνερ. Μετά ο παίκτης του έκανε φάουλ που επίσης δεν καταλογίστηκε. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και όταν μένεις με δέκα παίκτες στο 46’ τότε τα πράγματα γίνονται πιο δύσκολα.

Παρόλα αυτά δεν το αφήσαμε το παιχνίδι, προσπαθήσαμε τρέξαμε και όλα τα παιδιά έδωσαν το κάτι παραπάνω. Τελικά δεν καταφέραμε να ισοφαρίσουμε αλλά πιστεύω πως η προσπάθεια μας ήταν πολύ καλή».

Για τις σοβαρές ελλείψεις του Άρη είπε πως: «Οι έξι απουσίες έπαιξαν ρόλο γιατί πρόκειται για παίκτες που είναι πρωταγωνιστές και δίνουν λύσεις. Παρόλα αυτά τα παιδιά που τους αντικατέστησαν ήταν εξαιρετικοί».

To Top