Βλάχος: “Λέμε όχι στη βία, στηρίζουμε τον Άρη σε κόσμια επίπεδα”

Ο Χρήστος Βλάχος υπεύθυνος για τις συνδρομές του ερασιτέχνη Άρη με γραπτή του δήλωση τοποθετήθηκε σχετικά με ένα βίντεο που κυκλοφόρησε στo διαδίκτυο, στέλνοντας το δικό του μήνυμα.

Αναλυτικά:

“Πριν από δυο μέρες έκανα μια ανάρτηση στον ιδιωτικό λογαριασμό που διατηρώ στη σελίδα κοινωνικής δικτύωσης instagram.

Οφείλω προς πάσα κατεύθυνση να τονίσω ότι η σελίδα μου στο instagram είναι ιδιωτική. Κοινώς απευθύνομαι αποκλειστικά και μόνο σε φίλους μου, απαγορεύοντας δια της συγκεκριμένης ρύθμισης την κοινοποίηση των αναρτήσεων μου σε δημόσιο διαδικτυακό χώρο. Ως εκ τούτου, το βίντεο που ανήρτησα περιήλθε σε γνώση μόνο των διαδικτυακών μου φίλων.

Προς μεγάλη μου έκπληξη, προφανώς κάποιος εκ των συγκεκριμένων επέλεξε να δημοσιοποιήσει παρά τη θέληση μου το βίντεο αυτό.

Στο βίντεο αυτό καταρχάς απευθύνομαι προς τους φίλους του Άρη (και προσωπικούς φίλους μου στο instagram) που θα επισκεφτούν το γήπεδο την Κυριακή. Επιθυμία μου ήταν αφενός να φορέσουμε όλοι τις κιτρινόμαυρες μπλούζες μας και αφετέρου να συμμετέχουμε με φωνή και παλμό στη δημιουργία μιας όμορφης ατμόσφαιρας. Για όσους με γνωρίζουν προσωπικά, πολλώ δε μάλλον για τους φίλους μου στους οποίους αποκλειστικά απευθύνθηκα, θεωρώ απίθανο να εξέλαβε ο οιοσδήποτε εξ αυτών το σχήμα υπερβολής που χρησιμοποίησα στα λόγια μου ως απειλή ή παρότρυνση για βία.

Όσοι γνωρίζουν την αγάπη μου για το σύλλογο που λέγεται ΑΡΗΣ, τον χαρακτήρα μου και το προσωπικό μου δέσιμο με τους φιλάθλους του σωματείου, γνωρίζουν ότι ουδέποτε θα παρακινούσα οποιονδήποτε σε πράξη βίας εναντίον συναρειανών μου. Άλλωστε στις δεκαετίες που υποστηρίζω την αγαπημένη μου ομάδα ουδέποτε απασχόλησα με ενέργειες ή συμπεριφορές μου την αστυνομία, πολύ δε περισσότερο τη δικαιοσύνη.

Παρόλα αυτά, διαισθάνομαι ότι οφείλω να ξεκαθαρίσω πλήρως τη θέση μου και τις απόψεις μου, καθώς το βίντεο αυτό περιήλθε εις γνώσιν ανθρώπων που δεν με γνωρίζουν.

Επίσης οφείλω να απευθυνθώ και σε όλον τον κόσμο του Άρη αλλά επί της ευκαιρίας και όλης της Θεσσαλονίκης.

Ο αγώνας της Κυριακής είναι εξαιρετικής κρισιμότητας για την έκβαση του πρωταθλήματος. Οφείλουμε όλοι από κάθε πόστο να συντελέσουμε, ώστε ο αγώνας αυτός να διεξαχθεί στα πλαίσια ευγενούς άμιλλας, χωρίς ακρότητες, πράξεις βίας και έντασης, χωρίς ο,τιδήποτε που θα προσδώσει διαστάσεις και προεκτάσεις διαφορετικές από αυτές ενός ποδοσφαίρου αγώνα.
Το βίντεο αυτό πήρε δημοσιότητα παρά τη θέληση μου.

Η παρούσα όμως δήλωση επιθυμώ να πάρει δημοσιότητα για το μήνυμα που θέλω να εκπέμψω ενόψει του αγώνα της Κυριακής και όχι μόνον.

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΗ ΒΙΑ. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ-ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΣΕ ΚΟΣΜΙΑ ΠΛΑΙΣΙΑ.

ΒΛΑΧΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ”.

To Top