Βεργίνης: “Μένει η πίκρα, αλλά και τα 38 καλά λεπτά”

Απαρηγόρητοι ήταν όλοι οι παίκτες του Άρη μετά το τέλος του αγώνα από τον τρόπο που έχασαν το παιχνίδι. Ο Δημήτρης Βεργίνης στάθηκε στα πολλά λάθη που έκανε η ομάδα του στο τελευταίο δίλεπτο και όπως υποστήριξε ήταν λάθη που οφειλόταν στην έλλειψη συγκέντρωσης.

Ο νεαρός γκαρντ τόνισε μετά το τέλος του αγώνα στο PRESSARIS τονίζοντας πως “μέχρι το 38′ κρατούσαμε το παιχνίδι στα χέρια. Σε εκείνο το σημείο όμως υποπέσαμε σε πολλά λάθη τόσο σε άμυνα όσο και σε επίθεση τα οποία η Νίμπουρκ τα εκμεταλλεύτηκε και πήρε τη νίκη. Δυστυχώς σε εμάς μένει η πικρία της ήττας. Όπως και να παίξαμε στα 38 λεπτά η ήττα δεν παύει να είναι ήττα. Θα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να μην τα επαναλάβουμε στην συνέχεια. Εμείς έχουμε να μάθουμε πολλά από αυτό το παιχνίδι και θα πρέπει να μάθουμε πως κερδίζονται το ματς”.

Ο Βεργίνης αναφέρθηκε και στα στοιχεία που θα πρέπει να κρατήσει η ομάδα του από αυτή την αναμέτρηση: «Θα πρέπει να κρατήσουμε το παιχνίδι που κάναμε μέχρι το 38′. Κοντράραμε στα ίσα μία ομάδα με μεγάλο μπάτζετ όμως όπως είπα και πριν η ήττα είναι ήττα. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι το Σάββατο και θα πρέπει να συγκεντρωθούμε πλέον σε αυτό”.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top