«Βαρύ» το κλίμα για Κάρσλεϊ μετά την ήττα της Αγγλίας από την Ελλάδα

Μετά τη μεγάλη νίκη που πήρε η Ελλάδα κόντρα στην Αγγλία, η καρέκλα του Λι Κάρσλεϊ στο πάγκο των «τριών λιονταριών» φαίνεται να… τρίζει. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ της χώρας, ήδη υπάρχει υποψήφιος αντικαταστάτης.

Όλα έδειχναν πως η Ελλάδα θα έφευγε με την ισοπαλία στο Γουέμπλεϊ, στην αναμέτρηση εναντίον της Αγγλίας για την 3η αγωνιστική του Nations League. Όμως ο Παυλίδης δεν είχε πει την τελευταία του κουβέντα και στο 90+4′ με ένα υπέροχο σουτ διαμόρφωσε το τελικό 2-1, το οποίο ήταν αφιερωμένο στη μνήμη του Τζορτζ Μπάλντοκ.

Για την Εθνική τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, κάτι που δεν ίσχυε στην περίπτωση των «τριών λιονταριών». Με το τελικό σφύριγμα του Αντρέα Κολόμπο, στην Αγγλία επικρατούσε απογοήτευση για το τελικό αποτέλεσμα στο Γουέμπλεϊ. Λίγα 24ωρα αργότερα, λοιπόν, άρχισαν να βγαίνουν τα πρώτα ρεπορτάζ σχετικά με τον προπονητή της ομάδας, Λι Κάρσλεϊ, ο οποίος σύμφωνα με ΜΜΕ της χώρας βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Οι επιλογές που έγιναν στο ρόστερ των «τριών λιονταριών» μετά τη φυγή του Σάουθγκεϊτ χρεώνονται σε εκείνον και το κλίμα προς το πρόσωπό του είναι «βαρύ». Μάλιστα, όπως αναφέρει το «Liverpool World» ήδη εξετάζεται η αντικατάστασή του από έναν προπονητή που αποτελεί μεγάλο όνομα. Ο λόγος για τον Τόμας Τούχελ, ο οποίος σύμφωνα με την ιστοσελίδα βρίσκεται σε συζητήσεις με την ομοσπονδία της Αγγλίας, για να αναλάβει τη θέση στον πάγκο της ομάδας.

Στις 9 Αυγούστου 2024, ο Κάρσλεϊ ανέλαβε προσωρινός προπονητής της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αγγλίας μετά την αποχώρηση του Σάουθγκεϊτ. Σκοπός ήταν εκείνος να καλύψει τη θέση του προκατόχου του, επιτρέποντας στην FA να ψάξει με ηρεμία τον διάδοχο στον πάγκο των «τριών λιονταριών». Όμως το αποτέλεσμα στο ματς με την Ελλάδα μοιάζει να επισπεύδει τις διαδικασίες, ώστε να βρεθεί άμεσα ένας προπονητής με μεγάλο βιογραφικό.

Ο Τούχελ βρίσκεται χωρίς ομάδα από τον περασμένο καλοκαίρι, αφού με το τέλος της σεζόν αποτέλεσε παρελθόν από την Μπάγερν Μονάχου. Όλοι οι φίλαθλοι στην Αγγλία βρίσκονται εν αναμονή των εξελίξεων, με τους φιλάθλους, πάντως, να θεωρούν πως ο Κάρσλεϊ δεν είναι ο κατάλληλος για την ομάδα. Θυμίζουμε πως η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει ξανά τον Μπέλιγχαμ και τους συμπαίκτες του τον Νοέμβρη (14/11), με στόχο φυσικά μία ακόμα νίκη.

To Top