Βένος: “Ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση στα μπακ”!

O Γιάννης Βένος μίλησε μεταξύ άλλων για το πώς βλέπει την ομάδα μέχρι στιγμής, για την απόφαση της διοίκησης να πλαισιωθεί αυτή με δικά της παιδιά, για τις μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις, για τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Διούδη και του Οικονομόπουλου και για το πώς βλέπει την ομάδα την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Aναλυτικά τα όσα είπε στα “ΑΝ 98,7”:

Στην αρχική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στα μηνύματα που λαμβάνει από την ομάδα από την προετοιμασία της: «Υπάρχει μια αισιοδοξία στον Άρη, γίνονται κινήσεις που έχουν ουσία. Έχουν έρθει παίκτες που ήταν πολύ δύσκολο να φανταστούμε ότι θα έρθουν. Αυτό μας κάνει αισιόδοξους. Τα μηνύματα είναι πολύ καλά, κάτι που πιστοποιούν και τα αποτελέσματα. Γίνεται μια σπουδαία δουλειά και περιμένουμε το φιλικό με τη Ρόμα να δούμε την ομάδα, και να καταλάβουμε αν όλα αυτά τα καλά λόγια που ακούγονται, είναι σωστά».

 Για το πώς κρίνει την απόφαση της διοίκησης να αναλάβουν πολλά πόστα στην ομάδα δικά της παιδιά, είπε: «Νομίζω ότι είναι μια θετική κίνηση. Κυρίως στο θέμα του προπονητή, ίσως ήταν λύση ανάγκης, λόγω των οικονομικών δεδομένων. Η επιλογή του κ. Χατζηνικολάου ήταν η καλύτερη δυνατή και ακούμε καλά λόγια για τη δουλειά του. Περιμένουμε να δούμε την ομάδα σε μεγαλύτερα φιλικά και επίσημα παιχνίδια για να έχουμε μια πιο άμεση και σίγουρη γνώμη για την ομάδα».

 Για το αν πιστεύει ότι αυτό το μοντέλο θα αποδώσει καρπούς, τόνισε: «Νομίζω ναι, γιατί όχι; Άλλα όλα βέβαια δικαιώνονται εκ του αποτελέσματος. Πρέπει να περιμένουμε να δούμε την προσφορά των παιδιών. Ο κ. Δράμπης είναι καταξιωμένος, αν και δουλεύει για πρώτη φορά. Ο κ. Μούτας είναι και αυτός καταξιωμένος, γνωρίζει πολύ καλά και τον προπονητή. Είναι θετικές οι προτάσεις που έχει κάνει για την ομάδα. Ο κ. Οικονομίδης είναι  γνωστός για την αγάπη που έχει για τον Άρη και για τα τμήματα υποδομής. Πιστεύω ότι θα φέρει αποτελέσματα».

 Για το τι του λέει ο κ. Δράμπης για την προετοιμασία, τόνισε: «Ότι είναι πάρα πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την δουλειά παικτών και προπονητή. Ο κ. Δράμπης έχει την εμπειρία και μπορεί και να κρίνει. Είναι πολύ ικανοποιημένος από την προετοιμασία και τη μεθοδικότητα στις μεταγραφές».

 Για το πώς κρίνει τις μέχρι στιγμής μεταγραφικές κινήσεις, επεσήμανε: «Πριν δύο μήνες, αν μας έλεγαν ότι θα πάρουμε τον Μανιά, δε θα το πιστεύαμε. Τον ήθελαν πολλές ομάδες, όμως ο Άρης κατάφερε να τον φέρει. Παρά τις δυσκολίες που περνάει η ομάδα, υπάρχουν πολλοί παίκτες που θέλουν να έρθουν. Επειδή ο Άρης είναι πάντα μεγάλη ομάδα. Ο Γιάννης Παπαδόπουλος είναι μια δοκιμασμένη λύση. Τον γνωρίζουμε όλοι. Δεν έχει δείξει ακόμα αυτά που μπορεί. Ξέρουμε τις δυνατότητες του και πιστεύουμε ότι θα τις δείξει.

Τον Ουντότζι τον γνωρίζουμε όλοι, και πολύ περισσότερο ο κ. Χατζηνικολάου. Έδειξε πολύ καλά στοιχεία μέχρι στιγμής και από τα γκολ που πέτυχε στο φιλικό.Ο Έλσνερ είναι ένας παίκτης που έχει «δέσει» στην ομάδα. Έχει μεγάλες εμπειρίες και μπορεί να βοηθήσει μαζί με τον Παπαδόπουλο ως αμυντικός μέσος. Έχουν δέσει πολύ καλά».

 Για τις ανανεώσεις συμβολαίων των Οικονομόπουλου και Διούδη, σημείωσε: «Είναι ουσιαστικές κινήσεις, ιδιαίτερα ο Διούδης. Έχουν δείξει τις δυνατότητές τους και ήταν έξυπνη η κίνηση του προέδρου να τους κρατήσει. Αυτό πρέπει να γίνει και με άλλα παιδιά. Για να μπορέσει η ομάδα να έχει τουλάχιστον οικονομικό όφελος, αν δεν τους κρατήσει».

 Για το πού πιστεύει ότι ο Άρης χρειάζεται ενίσχυση, είπε: «Σίγουρα στα μπακ. Στο σύγχρονο ποδόσφαιρο, χρειάζονται μπακ με γερά πνευμόνια και καλή τεχνική για αν ανεβοκατεβαίνουν το γήπεδο και να βοηθούν σε άμυνα και επίθεση. Ο Άρης από ότι μαθαίνουμε ψάχνει παίκτες σε αυτή τη θέση, όπως και στο χώρο του κέντρου για έναν επιτελικό μέσο. Ο Σουνάς φέτος θα είναι πιο ουσιαστικός και έμπειρος, όμως δε φτάνει. Χρειάζεται ένας παίκτης που θα κάνει τη διαφορά».

 

Για το φιλικό με τη Ρόμα που θα διεξαχθεί την Παρασκευή, σχολίασε: «Είναι μια σπουδαία αναμέτρηση, μια μεγάλη ομάδα. Ο Άρης δείχνει ότι έχει τις διασυνδέσεις του με μεγάλες ομάδες, όπως πρέπει να κάνει. Ο Άρης θα δείξει το φετινό του πρόσωπο σε ένα φιλικό απέναντι σε μια πολύ μεγάλη και καλή ομάδα. Να δούμε τι μπορούμε να περιμένουμε. Αυτά τα παιχνίδια δίνουν κίνητρο στους παίκτες και θα τα δώσουν όλα».

 

Για το πώς περιμένει την επόμενη αγωνιστική περίοδο για τον Άρη αλλά και γενικότερα, ανέφερε: «Θέλουμε να μη ζήσουμε τον περσινό εφιάλτη, όπου κινδυνεύαμε να διασυρθούμε και από τον χειρότερο και μικρότερο αντίπαλο. Πιστεύω ότι τουλάχιστον αυτό δε θα γίνεται φέτος. Η ομάδα θα πουλάει ακριβά το τομάρι και από εκεί και μετά ό, τι περισσότερο πάρει, τόσο το καλύτερο. Πρέπει να διεκδικούμε την νίκη σε όλα τα ματς. Πρέπει ο κόσμος να έρθει στο γήπεδο με τη Ρόμα και να δώσει και μια ώθηση στα διαρκείας, που θα δώσει μια «ένεση» στην ομάδα μας. Ό, τι μπορεί ο καθένας, να το δώσει».

To Top