ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βέλεθ: “Ο Μάνου έδειξε ότι πρέπει να θυσιαζόμαστε…”!

Ο Φραν Βέλεθ σε δηλώσεις του στάθηκε στη σημασία της νίκης επί του Ολυμπιακού τα κανάλια Novasports.

«Από το πρώτο λεπτό μέχρι το 90’ μπήκαμε με δύναμη. Ξέραμε τα αδύναμα σημεία τους και έτσι ήρθε η νίκη. Ξέραμε ότι κάποια στιγμή με τις αντεπιθέσεις μας θα μπορούσαμε να απειλήσουμε και ότι ο αντίπαλος είχε αδυναμία στο transition.

Στο πρώτο ημίχρονο δεν ήμασταν όπως θα έπρεπε να είμαστε, αλλά στο δεύτερο δείξαμε ότι μπορούμε να παίξουμε με πάθος. Κάναμε καλό παιχνίδι αλλά πρέπει να κοιτάμε πως θα βελτιωθούμε. Το γεγονός που μας βοήθησε είναι ότι πήγαμε στα αποδυτήρια χωρίς να δεχτούμε γκολ», δήλωσε ο Ισπανός στόπερ.

Για το ρόστερ του Άρη και αν θεωρεί πως είναι καλύτερο από πέρυσι: «Έχουμε πολύ καλό σύνολο παικτών. Μπορεί ο καθένας να παίξει στην πρώτη ομάδα, αλλά είναι κάτι που πρέπει να το δείξουμε στο γήπεδο. Πρέπει να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και να βελτιωνόμαστε».

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: «Μου αρέσει περισσότερο ο κεντρικός αμυντικός γιατί δεν τρέχω πολύ».

Για τον Μάνου Γκαρθία: «Όλοι γνωρίζουμε την ποιότητα του Μάνου. Πρέπει να θυσιαζόμαστε στο γήπεδο και σήμερα το έδειξε αυτό όταν δεν είχε τη μπάλα στα πόδια».

Για τους επόμενους αγώνες: «Οποιαδήποτε νίκη, ειδικά απέναντι σε έναν αντίπαλο όπως ο Ολυμπιακός, βοηθάει. Την Τετάρτη πρέπει να συγκεντρωθούμε στο ματς Κυπέλλου και στη συνέχεια ακολουθεί ένα παιχνίδι που όλοι θέλουν να παίζουν».

To Top