Βάζουν πλάτη οι παίκτες: πρώτα νίκη με ΑΕΚ, μετά το οικονομικό!

Το ντέρμπι με την ΑΕΚ είναι προ των πυλών. Σημαντικό παιχνίδι αγωνιστικά. Η νίκη θα ξεκλειδώσει την πόρτα της εισόδου στα πλέι οφ. Η συνέχεια της πορείας θα φανεί κατά πόσο η κιτρινόμαυρη ομάδα θα την… ανοίξει και εάν θα την περάσει. Την ίδια ώρα, το οικονομικό θέμα παραμένει ανοιχτό. Η υπόθεση των πληρωμών είναι ανοιχτή, όπως σε εκκρεμότητα είναι και η συλλογή των υπογραφών για την αδειοδότηση. Οι παίκτες του Άρη όμως βάζουν πλάτη: πρώτα νίκη με την ΑΕΚ και μετά η όποια συζήτηση για το οικονομικό.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΚ που πλησιάζει δεν επιτρέπει καμιά άλλη σκέψη, πλην εκείνων που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι στα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη. Αυτό είναι δεδομένο. Πρώτη σκέψη η νίκη με την ΑΕΚ και η άνοδος στη βαθμολογία.

Την ίδια ώρα το οικονομικό παραμένει ένα δυσεπίλυτο και επίμονο πρόβλημα για ποδοσφαιριστές και προσωπικό της ομάδας, που εδώ και καιρό περιμένουν ένα «φως στο τούνελ». Αυτή είναι η πραγματικότητα και κανείς δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από ωραιοποίηση καταστάσεων.

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη γνωρίζουν τη σημασία του αγώνα του Σαββάτου. Γνωρίζουν φυσικά και το μέγεθος του προβλήματος. Τις τελευταίες μέρες συζήτησαν πολλά μεταξύ τους. Δεν ζουν σε… άλλη χώρα, ούτε σε άλλη ομάδα.

Συμφωνήθηκε από όλους να μείνουν προσηλωμένοι στο παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, δίνοντας μια ακόμη (ίσως και τελευταία) πίστωση χρόνου στη διοίκηση να διευθετήσει τις υποχρεώσεις της απέναντι τους. Στις αρχές της άλλης βδομάδας, θα γίνει και νέα αξιολόγηση των δεδομένων. Θα περιμένουν τις κινήσεις της διοίκησης και θα αποφασίσουν τη στάση τους.

Στην Αλκμήνης γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τις δυσκολίες του εγχειρήματος να εξασφαλιστεί η αδειοδότηση και φυσικά να καλύψουν έμπρακτα τις υποσχέσεις τους προς τους παίκτες σε ότι αφορά το οικονομικό.

Χωρίς υπερβολή τα στελέχη της διοίκησης καταβάλλουν αγωνιώδεις προσπάθειες για τη διευθέτηση των οικονομικών εκκρεμοτήτων απέναντι στους ποδοσφαιριστές, κατανοώντας ότι έχουν κάνει μεγάλη υπομονή. Αντιμετωπίζουν, όμως μεγάλες δυσκολίες, την ώρα που το ζήτημα της υπογραφής των διακανονισμών, το οποίο έρχεται ενόψει για τον φάκελο αδειοδότησης, καθιστά ακόμη πιο πιεστικές τις ημερομηνίες. Η πρώτη (αναμενόμενη) δόση από την εισροή κεφαλαίων, όπως υποσχέθηκαν οι διοικούντες στη γενική συνέλευση της 22ης Φεβρουαρίου δεν έχει εμφανιστεί ακόμη για λόγους που προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστοί… Λογικά καλώς εχόντων των πραγμάτων θα φτάσουν στα ταμεία της ΠΑΕ προς τα τέλη της ερχόμενης βδομάδας.

Οι ώρες, οι μέρες είναι κρίσιμες. Χρειάζεται αμοιβαία εμπιστοσύνη, νηφαλιότητα, συσπείρωση, καλή διάθεση από όλους. Χρειάζονται φυσικά και πράξεις: νίκη της ομάδας με την ΑΕΚ στο γήπεδο, τήρηση των υποσχέσεων στο οικονομικό κομμάτι από τη διοίκηση, συμπαράσταση από τον κόσμο σε γεμάτες κερκίδες.

Στο πλαίσιο όλων των παραπάνω δεν αποκλείεται ακόμη και σήμερα να υπάρξει νέα παρουσία του Θανάση Αθανασιάδη ή άλλου διοικητικού στελέχους στα αποδυτήρια, ώστε να γίνει μια ακόμη διεξοδική συζήτηση…

Οι επόμενες μέρες παραμένουν κρίσιμες για τον Άρη σε αγωνιστικό και διοικητικό επίπεδο.

 

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top