Αύριο το πρωί η συνάντηση παικτών – Δαμιανίδη

Αύριο στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση μεταξύ των παικτών και του προέδρου της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη για το θέμα που έχει προκύψει από την περασμένη Κυριακή με την αποχή από τις προπονήσεις λόγω των καθυστερημένων πληρωμών.

Η ομάδα επέστρεψε το μεσημέρι από τη Μόσχα μετά από ένα κοπιαστικό ταξίδι που ξεκίνησε το ξημέρωμα από τη ρωσική πρωτεύουσα. Όπως ήταν φυσικό σήμερα δόθηκε ρεπό για να ξεκουραστούν όλοι και το ραντεβού έχει δοθεί αύριο στο Αλεξάνδρειο για προπόνηση, με την οποία θα ξεκινήσει η προετοιμασία για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Στις 11 το πρωί οι Έλληνες παίκτες θα συναντηθούν με τον Γιάννη Δαμιανίδη για να εκφράσουν τα παράπονά τους. Θα αναφερθούν στον τρόπο με τον οποίο γίνονται φέτος οι πληρωμές, θα ζητήσουν εκχώρηση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και θα περιμένουν απαντήσεις και για τις οφειλές που υπάρχουν από πέρσι.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ, έχει τονίσει, πάντως, στις προηγούμενες τέσσερις συναντήσεις που είχαν οι δύο πλευρές πως όλα τα χρήματα από τις δόσεις των τηλεοπτικών θα πηγαίνουν στους Έλληνες. Ήδη αυτό έχει γίνει με τις δύο πρώτες που εισπράχθηκαν από την ΚΑΕ μέσα στον Ιανουάριο, ενώ η τρίτη αναμένεται ίσως και εντός της βδομάδας.

To Top