ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αύριο καταθέτει ο Άρης την έφεση για την απόφαση – σκάνδαλο

Ο Άρης βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο μετά την ανακοίνωση της απόφασης από την πρωτοβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ για τα γεγονότα του τελικού κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό. Η απόφαση ήταν εξοντωτική: δυο αγωνιστικές σε 20 ποδοσφαιριστές του Άρη και τον προπονητή Άκη Μάντζιο.

Η επιτροπή της ΕΠΟ τιμώρησε τους κιτρινόμαυρους για το θέμα της μη παραλαβής των μεταλλίων, όπως προβλέπει το τελετουργικό, μια και δεν δέχθηκε την υπερασπιστική γραμμή της ΠΑΕ Άρης σύμφωνα με την οποία  δεν κλήθηκε να παραλάβει τα μετάλλια.

Με βάση αυτά τα δεδομένα, αν μείνει η ποινή, τότε υπάρχει μεγάλο πρόβλημα για τον Άρη ενόψει των δύο πρώτων παιχνιδιών του για το πρωτάθλημα, καθώς θα πρέπει να παίξει έχοντας έξι διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, συμπληρώνοντας είτε από την ομάδα Κ19, είτε από όσους θα πάρουν φέτος μεταγραφή στον σύλλογο.

Ήδη, ο νομικός σύμβουλος του Άρη και αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μπιλίρης ολοκληρώσει την σύνταξη της ένστασης, για να εκπέσει η ποινή στην δευτεροβάθμια επιτροπή της ΕΠΟ, η οποία αποτελείται από τακτικούς δικαστές.

Η έφεση θα κατατεθεί αύριο, με τους κιτρινόμαυρους να περιμένουν να εκδικαστεί μέσα στην εβδομάδα.

To Top