Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε κύριοι! (video)

Την ώρα που το ελληνικό ποδόσφαιρο ζει ακόμα στον μεσαίωνα, τα αίσχη της… βιτρίνας κάνουν τον γύρο του κόσμου, στην Ισπανία παραδίδουν μαθήματα ποδοσφαιρικού ήθους. Κύριοι, αυτό είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο!

Τι και αν ο Ερίκ Αμπιντάλ αγωνίζεται στην Μπαρτσελόνα; Οι ποδοσφαιριστές της Ρεάλ Μαδρίτης φόρεσαν φανέλες που στο ένα μέρος εύχονταν «κουράγιο» στον Γάλλο αμυντικό, ενώ στο άλλο υπήρχε μήνυμα για τον Φαμπρίς Μουάμπα. Συγκεκριμένα οι παίκτες της «βασίλισσας» πριν την σέντρα στην αναμέτρηση με την Μάλαγα, φόρεσαν φανέλες στις οποίες αναγραφόταν: «Κουράγιο Αμπιντάλ, περαστικά Μουάμπα».

Οι περιπτώσεις των δύο παικτών έχουν συγκλονίσει ολόκληρη την ποδοσφαιρική κοινότητα και οι «μερένχες» δεν έμειναν ασυγκίνητοι από αυτές τις δύο υποθέσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο Αμπιντάλ θα χρειαστεί να υποβληθεί σε μεταμόσχευση ύπατος, ενώ ο Μουάμπα υπέστη καρδιακή προσβολή κατά τη διάρκεια του αγώνα της Μπόλτον με την Τότεναμ και δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή.

Την ίδια ώρα, στην ελληνική ποδοσφαιρική επικράτεια, μετράμε τις καταστροφές, το αίμα, την υποκρισία της πολιτείας, όλων των φορέων (από τις διοικήσεις των ομάδων μέχρι το συνδρομητικό κανάλι που «έσβησε» τα επεισόδια…)!

Αυτό που έγινε στην Ισπανία είναι το πραγματικό ποδόσφαιρο. Αυτό το ποδόσφαιρο θέλουμε! Τα υπόλοιπα ελληνικά «κατορθώματα» κρατήστε τα για τον εαυτό σας: από τον Πιλάβιο και τον Μαρινάκη μέχρι το τελευταίο γρανάζι της ποδοσφαιρικής ελληνικής μιζέριας.

Δείτε το σχετικό βίντεo:
{youtube}1rvkJgLrv5E|640|360|1{/youtube}

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top