ΜΠΑΣΚΕΤ

Αυτό είναι το αγωνιστικό πλάνο του Καστρίτη για τον Άρη της νέας σεζόν!

Το πλάνο του Γιάννη Καστρίτη για τους ξένους του Άρη, ενόψει της νέας σεζόν, προβλέπει την απόκτηση δύο γκαρντ, ενός σμολ φόργουορντ και τριών ψηλών.

Είναι πολύ πιθανό, αν όχι βέβαιο, πως στην πορεία θα γίνει μια ακόμη κίνηση για έβδομο ξένο, ο οποίος θα παίζει στην Ευρώπη και θα εναλλάσσεται με τους υπόλοιπους στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Με την απόκτηση των Μανώλη Χατζηδάκη και Γιώργου Γκιουζέλη έχουν κλείσει οι θέσεις των Ελλήνων στη front line και θα προστεθούν τρεις ξένοι.

Ένας πάουερ φόργουορντ, με έφεση στο μακρινό σουτ και δύο σέντερ, ο ένας εκ των οποίων πιθανότατα θα έχει την ευχέρεια να κατεβαίνει και στο “τέσσερα”.

Σε ό,τι αφορά την περιφέρεια, πλην των Τολιοπούλου, Φίλλιου και των δύο ξένων, εκ των οποίων ο ένας θα είναι πόιντ γκαρντ και ο άλλος combo, θα υπάρχει κατά τα φαινόμενα κι ένας ακόμη Έλληνας.

Αυτός θα είναι, αν δεχθεί την μείωση αποδοχών ο Λευτέρης Μποχωρίδης. 

Μια άλλη περίπτωση, που μπορούσε υπό προϋποθέσεις να μπει στο κάδρο θα ήταν ο Μιχάλης Λούντζης, ο οποίος δεν θα συνεχίσει στον Ολυμπιακό και ψάχνει ομάδα, στην οποία θα έχει μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής. Το ζήτημα είναι οι οικονομικές αξιώσεις, που θα προβάλλει.

Στη θέση “τρία” εκτός από τον Λευτέρη Μαντζούκα, θα γίνει κίνηση για ξένο.

Ο 42χρονος προπονητής θεωρεί κομβικές τις επιλογές του παίκτη, που θα είναι ο “κουμανταδόρος” και θα οργανώνει το παιχνίδι του Άρη και φυσικά αυτή του σέντερ.

Επιθυμία και επιδίωξή του θα ήταν να είναι οι πρώτες συμφωνίες, όπως και πέρυσι, αλλά αυτό είναι κάτι που θα εξαρτηθεί και από την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους παίκτες, που ήδη απασχολούν τους κιτρινόμαυρους.

To Top