ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αυτούς ψάχνει ο Άρης για να κλείσει το ρόστερ

Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες, ο Άρης δίνει το πρώτο του επίσημο παιχνίδι για την φετινή Superleague με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, με τους κιτρινόμαυρους να μην έχουν ολοκληρώσει ακόμη τις μεταγραφικές τους κινήσεις και θέλοντας σίγουρα τρεις και υπό προϋποθέσεις άλλους τρεις ποδοσφαιριστές.

Η ομάδα βρίσκεται πλέον 13 μέρες πριν την έναρξη του πρωταθλήματος και μετράει αντίστροφα, με δύο ακόμα φιλικά μπροστά της και αρκετές μεταγραφές, που εκκρεμούν.

Τα φιλικά με Ελμπασάνι (06/08) και Λαμία (10/08) είναι η πρόβα – τζενεράλε για τους κιτρινόμαυρους και παράλληλα η ευκαιρία για τον Άκη Μάντζιο να… τρέξει λίγο πιο γρήγορα, την προσαρμογή των νέων παικτών στην ομάδα.

Αυτό έχει να κάνει περισσότερο με τους Μόντσου και Μάγιο που μπήκαν μόλις προχθές στις προπονήσεις, όπως και για όσους αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες στη Θεσσαλονίκη.

Ο Άρης κινείται για τουλάχιστον ακόμα 5-6 μεταγραφές και μάλιστα κάποιες εξ αυτών, θα είναι πρώτης γραμμής, όπως του στόπερ, του αριστερού μπακ, του φορ και ενός ακόμη τερματοφύλακα, που ενδεχομένως να αποκτήσει, μέχρι το φινάλε του καλοκαιριού.

Με τις υπάρχουσες κινήσεις, έχει ενισχυθεί η ποιότητα του ρόστερ, αφού έγιναν στοχευμένες μεταγραφές, αλλά δεν είναι αρκετές.

Ειδικά για αριστερό μπακ, στόπερ και φορ ο Άρης… τρέχει τις τελευταίες μέρες με στόχο να υπάρξουν άμεσα συμφωνίες.

Για τον αριστερό μπακ, ο Μάντζιος είναι κάθετος, ότι χρειάζεται έναν παίκτη, ικανό να καλύπτει όλη την αριστερή πλευρά, έναν επιθετικογενή μπακ και υπάρχουν ήδη κάποιοι υποψήφιοι, αλλά καμία οριστική συμφωνία.

Για τον σέντερ φορ, ο Άκης Μάντζιος ζητά οπωσδήποτε έναν σέντερ φορ, για να πλαισιώσει τον Μορόν και στην περίπτωση που αυτός αποχωρήσει τότε ο Άρης θα πρέπει να κινηθεί για δύο πρωτοκλασάτους επιθετικούς.

Η εβδομάδα που διανύουμε είναι σίγουρα κρίσιμη όσον αφορά τα μεταγραφικά καθώς ο χρόνος πλέον πιέζει ασφυκτικά.

To Top