Αυστηρά μέτρα «αλλοιώνουν» το Κλεάνθης Βικελίδης

Ο Άρης καλείται να δώσει τον τελευταίο αγώνα της χρονιάς, χωρίς το… οξυγόνο του, τον κόσμο της ομάδας. Η ποινή-σκάνδαλο από τον αγώνα που διεκόπη κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και την κεκλεισμένων των θυρών αναμέτρηση με την Κέρκυρα. Τα μέτρα είναι αυστηρά, όπως υπενθυμίζουν στελέχη των κίτρινων.

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!

Συγκεκριμένα μόλις 50 άτομα προβλέπεται να βρίσκονται στις εξέδρες, τα οποία είναι ήδη σε λίστα που δήλωσαν οι δυο ομάδες.
Όπως έλεγαν στην Αλκμήνης: «Η κάθε προσπάθεια προσέγγισης και εισόδου στο γήπεδο για οποιοδήποτε άλλον θα είναι απόλυτα αποτυχημένη».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη και οι  σουίτες στο Κλεάνθης Βικελίδης, θα παραμείνουν κλειστές καθώς κάτι τέτοιο προβλέπεται από τον κανονισμό. Δικαίωμα να παρευρεθούν στο παιχνίδι, πλην των 50 ατόμων, είναι μόνο οι διαπιστευμένοι από την διοργανώτρια.

Με αυτά τα δεδομένα, η εικόνα του Κλεάνθης Βικελίδης… αλλοιώνεται. Μια από τις πλέον καυτές έδρες, δεν θα θυμίζει τίποτα από την ζωντάνια των προηγούμενων αγώνων, εξαιτίας της σκανδαλώδους απόφασης της ΕΠΟ!

To Top