Αταμάν: «Σταρ για το μέλλον του ελληνικού μπάσκετ ο Σαμοντούροφ»

Στην καλή απόδοση του Σαμοντούροφ, αλλά και για τον τραυματισμό του Ναν μίλησε στη συνέντευξη τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης ο προπονητής του Παναθηναϊκού.

Ο Εργκίν Αταμάν τόνισε στην συνέντευξη τύπου: «Είμαι χαρούμενος από την εμφάνιση των νεαρών παικτών μας όπως του Σαμοντούροφ που έπαιξε αρκετά καλά. Θα είναι ένας από τους σταρ στο μέλλον για τον Παναθηναϊκό αλλά και το ελληνικό μπάσκετ. Ο αγώνας δεν άλλαξε κάτι για εμάς βαθμολογικά ή τον Άρη. Κάναμε ροτέισον με τους βασικούς παίκτες που ξεκουράσαμε και κερδίσαμε. Τελειώσαμε μόνο με μία ήττα, στην 1η θέση, είναι κάτι εξαιρετικό για την ομάδα μας».

Για τον Ναν που έδειχνε να πονάει στο δεξί πόδι του είπε: «Όχι δεν είχε κάτι σημαντικό, έναν μικρό τραυματισμό αλλά θα είναι έτοιμος για τα πλέι οφ. Συγχαρητήρια στον Ναν και τον Λεσόρ να είναι στην καλύτερη πεντάδα της Euroleague. Αλλά πραγματικά είναι έκπληξη για μένα που ένας εκ των κορυφαίων της σεζόν, ο Σέιν Λάρκιν δεν ήταν όχι στην πρώτη καλύτερη πεντάδα, ούτε στην δεύτερη. Πραγματικά κάτι έγινε εδώ. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου αλλά και στον πρώην μου, Σέιν Λάριν που ήταν για μένα ο MVP. Επίσης να πω για τον Σλούκα που μπήκε στην δεύτερη πεντάδα, δεν θα είναι χαρούμενος και σίγουρα θα παλέψει για να βγει MVP στο Final Four».

To Top