Ασπιάθου: «Σεβασμός και προσοχή στον Άρη»

Να προσέξουν ιδιαίτερα την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, θέλει από τους παίκτες του Ολυμπιακού, ο Γιόν Ασπιάθου. Ο βοηθός του Ερνέστο Βαλβέρδε μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού για τη νίκη επί της Μέταλιστ και για το ματς της 24ης αγωνιστικής, κόντρα στους «κίτρινους».
Αναλυτικά τόνισε:

Τελικά η ζωή στο ποδόσφαιρο είναι δύσκολη. Ούτε μία ημέρα δεν προλαβαίνει να χαρεί μία ομάδα, του επιπέδου του Ολυμπιακού, μία σημαντική επιτυχία, καθώς ακολουθεί άμεσα η επόμενη υποχρέωση. Ποια είναι η άποψή σας;
«Ναι, πρέπει να χαρείς, αλλά όχι πολύ, γιατί την επόμενη Πέμπτη έχουμε το παιχνίδι στην έδρα μας. Και η Μέταλιστ είναι μία απ’ τις καλύτερες ομάδες με τις οποίες έχουμε παίξει φέτος».
 
Η χαρά που υπάρχει απ’ τα συνεχόμενα θετικά αποτελέσματα, υπάρχει κίνδυνος να δημιουργήσει εφησυχασμό στους παίκτες;
«Εμείς, πρέπει να δουλέψουμε πάνω σ’ αυτό. Να δεχθούμε πως οι παίκτες πρέπει να είναι χαρούμενοι που καταφέρνουν πάρα πολύ σημαντικά πράγματα. Αλλά επίσης πρέπει να συγκεντρωθούμε περισσότερο, γιατί ακόμη δεν έχουμε καταφέρει τίποτα. Πρέπει να προχωρήσουμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι έως το τέλος της σεζόν».
 
Τι έχετε να πείτε για το παιχνίδι με τον Άρη. Και τι εικόνα έχετε για τον αντίπαλο;
«Αν και δεν είναι μία πολύ σταθερή ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα, στα τελευταία παιχνίδια έχει παίξει καλά. Έχει φέρει καλό αποτέλεσμα με τον ΠΑΟΚ. Έχει κερδίσει την ΑΕΚ. Οπότε πρέπει να σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και να παίξουμε σοβαρά την Κυριακή».

 Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top