«ΑΡΗ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ» από την… καρδιά των αρχηγών! (photostory – video)

Ο Άρης ετοιμάζεται να σβήσει τα 98 κεράκια της ιστορίας του στις 25 Μαρτίου και οι αρχηγοί τόσο της ποδοσφαιρικής, όσο και της μπασκετικής ομάδας, ο Νίκος Λαζαρίδης και ο Χρήστος Ταπούτος ένωσαν τις… ευχές στην κάμερα του PRESSARIS! Το «ΑΡΗ ΜΟΥ, ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ», μόλις λίγα 24ωρα πριν από την ιστορική επέτειο, γεμίζει με συναισθήματα και συμβολισμούς, σε μια δύσκολη περίοδο για τον σύλλογο. Ευχές που βγήκαν από την καρδιά τους!

Το ραντεβού δόθηκε – πού αλλού;- στο «σπίτι» του Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο αρχηγός της ομάδας μπάσκετ Χρήστος Ταπούτος έφτασε πρώτος, αμέσως μετά την προπόνηση από το Αλεξάνδρειο. Δεν είναι ψέματα ότι νιώθει το Χαριλάου σαν… σπίτι του. Ούτε είναι τυχαίο ότι έχει δει πάρα πολλά παιχνίδια της ομάδας ποδοσφαίρου, όσο φυσικά του το επέτρεπαν οι υποχρεώσεις του με την ομάδα μπάσκετ. Το δρομολόγιο Αλεξάνδρειο-Κλεάνθης Βικελίδης το κάνει πυκνά-συχνά.

Αφού περιεργάστηκε για μια ακόμη φορά τις φωτογραφίες ρετρό που στολίζουν το «Aris sports café» (έμοιαζε να μην τις χορταίνει)… υποδέχθηκε τον αρχηγό της ποδοσφαιρικής ομάδας, Νίκο Λαζαρίδη. Τα σχετικά πειράγματα πήραν κι έδωσαν… Οι δυο αθλητές του Άρη, εκπρόσωποι των δυο κορυφαίων αθλημάτων του συλλόγου, τα είπαν για λίγα λεπτά, συμφώνησαν ότι έχουν μπροστά τους δύσκολες υποχρεώσεις, αλλά παρά τα προβλήματα που υπάρχουν, δεν έκρυψαν την αποφασιστικότητά τους να παλέψουν μέχρι το τέλος για το καλύτερο. Τόσο στο… χορτάρι, όσο και στο παρκέ.

«Νιώθεις πραγματικά πολύ όμορφα, ανάμεσα σε τόσες φωτογραφίες από το ένδοξο παρελθόν του συλλόγου» ομολόγησαν και οι δυο σχεδόν με ένα στόμα. Όπως με ένα στόμα εξέφρασαν τις ευχές τους για τον κιτρινόμαυρο σύλλογο. Δεν χρειάστηκε να σκεφτούν πολύ. Είναι ώρες που μιλάει περισσότερο το συναίσθημα.

«Εύχομαι να αυξηθούν στην πορεία του χρόνου τα κεράκια του Άρη, όπως να αυξηθούν και οι επιτυχίες του. Σε όλα τα αθλήματα επιτυχίες για να καμαρώνει ο κόσμος της ομάδας» είπε ο Νίκος Λαζαρίδης κάνοντας… πάσα στον Χρήστο Ταπούτο. Ο τελευταίος, αρχηγός της ναυαρχίδας του συλλόγου, όπως θεωρείται η ομάδα μπάσκετ, με τους 21 τίτλους της σε Ελλάδα και Ευρώπη ευχήθηκε: «Να έχει ο Άρης μας πολλά και καλά χρόνια, να χαρίζει επιτυχίες και να βρει τον τρόπο να ξεπεράσει τα προβλήματα που τον ταλαιπωρούν. Η θέση στην κορυφή του ανήκει».

Λίγα λόγια, μετρημένα. Ευχές βγαλμένες μέσα από την… καρδιά των δυο αρχηγών για τον σύλλογο, τον οποίο όχι μόνο υπηρετούν ως αθλητές, αλλά είναι και οπαδοί του. Ο Ταπούτος δεν το έκρυψε ποτέ, ο Λαζαρίδης παραδέχθηκε ότι από την Καστοριά ακόμη η καρδιά του χτυπούσε σε… κιτρινόμαυρους ρυθμούς. Αυτή είναι η πραγματικότητα και όχι λόγια εντυπωσιασμού, λόγια κλισέ που χρησιμοποιούν σε ανάλογες περιπτώσεις αθλητές για λαϊκή κατανάλωση.

Οι δυο αρχηγοί ευχήθηκαν αμοιβαία «καλή επιτυχία» ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων των ομάδων που υπηρετούν με το «θεό του πολέμου» στο στήθος, περιεργάστηκαν για λίγο ακόμη τις φωτογραφίες, κάνοντας ένα σύντομο φλας μπακ στο ένδοξο παρελθόν και αποχώρησαν με την υπόσχεση ότι «αυτός ο σύλλογος, ο κόσμος και η ιστορία του, δικαιούνται μεγάλες επιτυχίες και νέες σελίδες δόξας»!

Δείτε τις ευχές των αρχηγών
{youtube}OVnNTUtzlTI|480|360|1{/youtube}

{gallery}siridis/arxigoi{/gallery}
 

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top