Από τον Άρη στην Αμερική και το Weatherford College η Παναγιώτα Καλόγηρου

Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής θα συνδυάσει η Παναγιώτα Καλόγηρου την αθλητική σταδιοδρομία με τις σπουδές καθώς η μπασκετμπολίστρια του Άρη εξασφάλισε πλήρη υποτροφία στο Weatherford College.
Η 18χρονη φόργουορντ που είναι μέλος όλων των μικρών εθνικών ομάδων και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην αποστολή της Εθνικής Νεανίδων στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Β’ Κατηγορίας. Ο συνδυασμός της αθλητικής σταδιοδρομίας και της μάθησης αποτέλεσε τον βασικό στόχο της και εξασφάλισε πλήρη υποτροφία στο Weatherford College μέσω της ΑDAPTED Services του Ζήση Σαρικόπουλου στο, ένα από τα πιο προβεβλημένα JUCOS των ΗΠΑ.

Αυτός είναι εξάλλου και ο ουσιαστικός στόχος του ADAPTED Services καθώς επικεντρώνει στον συγκεκριμένο συνδυασμό και αποσκοπεί στη δημιουργία συνθηκών εξέλιξης των αθλητών τόσο στον συγκεκριμένο τομέα όσο και σε αυτό των σπουδών. Βασικός σκοπός είναι η εξασφάλιση υποτροφιών στα αμερικανικά αθλητικά πανεπιστήμια και στοχεύει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασίας των νεαρών αθλητών.

Η Παναγιώτα Καλόγηρου θα ενταχθεί στο Weatherford College το οποίο θεωρείται πολυνίκες στην κατηγορία Junior College και θα συνεργαστεί με τον Μπομπ ΜακΚίνλεϊ, μέλος του Junior Hall of Fame από το 2015, καθώς έχει ξεπεράσει τις 1000 νίκες στην προπονητική καριέρα του έχοντας αναδειχθεί δώδεκα φορές κορυφαίος προπονητής στην περιφέρεια του πανεπιστημίου.

To Top