Αποχαιρέτησε δακρυσμένος τη Ρεάλ Μαδρίτης ο Νάτσο

Αποχαιρέτησε τη Ρεάλ Μαδρίτης με δάκρυα στα μάτια του ο Νάτσο.

Ο 34χρονος αμυντικός αποχώρησε ως ελεύθερος από τη «βασίλισσα» για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία, με τον σύλλογο να διοργανώνει μια πολύ όμορφη εκδήλωση για το «αντίο» του.

«Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για εμένα. Διαφορετική και συγκινησιακά φορτισμένη. Αυτός ο σύλλογος μου έδωσε περισσότερα από όσα θα μπορούσα να ανταποδώσω και μου έμαθε να ζω με αποφασιστικότητα. Υπερασπίστηκα αυτό το έμβλημα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, σε κάθε δευτερόλεπτο της ζωής μου.

Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι τα πάντα για εμένα και για την οικογένειά μου. Ευχαριστώ την ομάδα που με έκανε έναν άνθρωπο με αξίες, ευχαριστώ τον Αντσελότι που με εμπιστεύθηκε, ευχαριστώ και τους συμπαίκτες μου, ευχαριστώ τους πάντες στην ομάδα.

Θέλω να με θυμούνται ως έναν παίκτη που από νεαρός έδωσε τα πάντα για αυτόν τον σύλλογο. Η Μαδρίτη θα είναι πάντα το σπίτι μας. Από εδώ και στο εξής, θα φωνάζω κάθε γκολ, κάθε επίτευγμα και κάθε τίτλο αυτής της απίστευτης οικογένειας. Hala Madrid!», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Νάτσο, ο οποίος δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του όταν κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προβλήθηκε ένα βίντεο αφιερωμένο στην πορεία του με τη Ρεάλ Μαδρίτης!

Δείτε τα βίντεο:

To Top