Απολογήθηκε ξανά ο Λιάγκας μετά το σάλο για τον Μπάλντοκ: «Συγγνώμη, αμαυρώσαμε τη μέρα» (video)

Ο Γιώργος Λιάγκας τοποθετήθηκε για το χθεσινό (10/10) real estate ρεπορτάζ με το σπίτι του αδικοχαμένου Τζορτζ Μπάλντοκ και ζήτησε δημόσια συγγνώμη, αναλαμβάνοντας αποκλειστικά την ευθύνη για το τρόπο που προσέγγισε το θέμα.

Ο παρουσιαστής του «Πρωινού» προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων για τον τρόπο που προσέγγισε τον θάνατο του ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας και του Παναθηναϊκού, ενώ και στον ΑΝΤ1 υπήρξε δυσαρέσκεια.

Αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε: «Επειδή ποτέ δεν έχω κρυφτεί στη ζωή μου, έκανα και ανάρτηση όταν είδα τις αντιδράσεις, έκανα μία ανάρτηση άμεσα, αλλά πρέπει να πω δύο λόγια. Για εμένα ήταν ένα πολύ μεγάλο λάθος μπροστά στον χαμό ενός νέου ανθρώπου υπάρχει η σύνθλιψη της οποιαδήποτε σκέψης, υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, το λάθος που έκανα το παίρνω πάνω μου και ξεπερνά κάθε δικαιολογία, δεν θα δικαιολογηθώ, αναλαμβάνω την ευθύνη εγώ».

Και συνέχισε: «Οποιαδήποτε αντίδραση θυμού να περιοριστεί σε εμένα να αφήσετε έξω τους συνεργάτες και το περιβάλλον μου.

Ήταν μια λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση, δεν έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε πώς είναι το σπίτι του και πόσο είναι τα ενοίκια στην περιοχή. Και μάλιστα ξέρετε καμία φορά, το σκεφτομουν χθες, δεν κοιμήθηκα, όταν δύο βδομάδες πριν είχε καεί το σπίτι μου και είπα ότι ένα δράμα γίνεται lifestyle ρεπορτάζ και έπεσα εγώ σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα».

Τέλος ο Γιώργος Λιάγκας ζήτησε συγγνώμη, αναφέροντας: «Λάθος μεγάλο, λυπάμαι πραγματικά πάρα πολύ, είμαι συντετριμμένος, χωρίς να το θέλουμε, χωρίς πρόθεση, αμαυρώσαμε μία μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου. Ευτυχώς η Εθνική μας συγκίνησε. Συγγνώμη λοιπόν από όλους όσοι εχθές στεναχώρησα, προκάλεσα, θύμωσα, συγγνώμη».

 

To Top