Αποκτά δικαίωμα συμμετοχής ο Νάτσο Γκαρσία!

Ο δρόμος για την επιστροφή του Νάτσο Γκαρσία στη δράση, εφόσον το κρίνει αγωνιστικά σκόπιμο ο Μανουέλ Μασάδο ανοίγει μετά την απόκτηση της φορολογικής ενημερότητας για τον Άρη. Το τυπικό μέρος που μπλοκάρισε τη συμμετοχή του ξεπερνιέται… 

Ο Γκαρσία πέρασε από χίλια κύματα φέτος. Αρχικά ο τραυματισμός του, στη συνέχεια το γραφειοκρατικό λάθος που μπλόκαρε τη συμμετοχή του και στη συνέχεια η έλλειψη φορολογικής ενημερότητας της ΠΑΕ. Αποτέλεσμα ήταν να μην μπορέσει να αγωνιστεί έστω σε ένα επίσημο παιχνίδι των κίτρινων.

Την ίδια ώρα, η συμμετοχή του στο φιλικό με την Αναγέννηση Επανομής, στη διακοπή του πρωταθλήματος είχε αφήσει αρκετές υποσχέσεις για τη χρησιμότητά του στο ρόστερ. Ο Βολιβιανός έχει ξεπεράσει εδώ και μερικές βδομάδες τον τραυματισμό του και μετά την απόκτηση φορολογικής ενημερότητας θα γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να αποκτήσει δελτίο και κατ’ επέκταση δικαίωμα συμμετοχής. Ο 31χρονος προπονείται κανονικά όλο αυτό το διάστημα και θα είναι στη συνέχει θέμα προπονητή η συμμετοχή του!

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top