Αποκάλυψη PRESSARIS: Ο Κόντης θα ζητήσει να «μπει μπροστά», αλλιώς όλα ανοιχτά!

 Η χρονιά τελειώνει και τυπικά τις επόμενες μέρες για τον Άρη. Αγωνιστικά υπάρχει το παιχνίδι με την Κέρκυρα την Κυριακή. Το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, θα σημάνει την αρχή των διοικητικών εξελίξεων. Το PRESSARIS αποκαλύπτει ποιες είναι οι σκέψεις του Γιάννη Κόντη και τι αναμένεται να τονίσει στη συνέντευξη της ερχόμενης εβδομάδας…

Παίξε μπάλα στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Πόνταρε στην expekt.com, με Bonus εγγραφής 125 €!
 

Στις πρόσφατες δηλώσεις που έκανε ο εκτελεστικός διευθυντής της κίτρινης ΠΑΕ προανήγγειλε, ανάμεσα στ’ άλλα, και μια συνέντευξη, η οποία από τον χαρακτήρα του απολογισμού, αναμένεται να εξελιχθεί σε συνέντευξη αποκαλύψεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS ο Γιάννης Κόντης είναι αποφασισμένος να ανοίξει τα χαρτιά του και δώσει το δικό του στίγμα, σε ότι αφορά τις προθέσεις του. Ποιες είναι αυτές; Ο εκτελεστικός διευθυντής των κίτρινων αναμένεται, λοιπόν, στη συνέντευξη (πιο πιθανή ημερομηνία διεξαγωγής η ερχόμενη Τρίτη) να ζητήσει να «μπει μπροστά», με ενεργό, πρωταγωνιστικό ρόλο στη διοίκηση της ΠΑΕ. Πιστεύει ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου να πάρει, ακόμη και το τιμόνι των εξελίξεων στα χέρια του και να έχει τον βασικό λόγο στην χάραξη της «επόμενης μέρας» του συλλόγου!

Αυτή είναι σήμερα η σκέψη, η πρόθεση του νυν εκτελεστικού διευθυντή, η οποία προεκτείνεται και στο ενδεχόμενο να μην του δοθεί ο «πρώτος ρόλος». Σε αυτήν την περίπτωση, όλα είναι ανοιχτά, ακόμη και να μην είναι αυτός στην «επόμενη μέρα» της ΠΑΕ Άρης. Ακόμη και να αποχωρήσει!

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αυτό θα είναι το βασικό σημείο των αποκαλύψεων του Γιάννη Κόντη. Την ίδια ώρα, τα μέλη της κιτρινόμαυρης διοίκησης βρίσκονται σε συνεχείς συζητήσεις και συσκέψεις, προκειμένου να διαμορφώσουν το τοπίο των εξελίξεων.

Παραμένει άγνωστο προς το παρόν, ποια στάση θα κρατήσουν, απέναντι στις προθέσεις του Κόντη, εφόσον αυτές εξωτερικευτούν και δημόσια και εκφραστούν, όπως είναι τώρα στο μυαλό του.

Όλα παραμένουν ανοιχτά σε διοικητικό επίπεδο, με τις εξελίξεις να είναι κρίσιμες και καθοριστικές σε σημείο, που να μην αποκλείεται ακόμη και η πλήρης ανατροπή του σκηνικού.

Όπως και να έχει τώρα που πλησιάζει η ώρα για το… «ταμείο» και την χάραξη της «επόμενης μέρας» απαιτείται ψυχραιμία και αποφασιστικότητα στην αντιμετώπιση των προβλημάτων. Τα μέτωπα είναι ανοιχτά με βασικότερο τις μεγάλες οφειλές απέναντι στους ποδοσφαιριστές.

Από κει και πέρα, ο κόσμος του Άρη ΑΠΑΙΤΕΙ ειλικρίνεια στην περιγραφή της κατάστασης, γενναίες αποφάσεις και λύσεις, ρεαλιστικές και εφαρμόσιμες, προκειμένου ο Άρης να βγει από την δική του κρίση και να επιστρέψει στον δρόμο της ανάπτυξης. 

Όλα θα ξεκαθαρίσουν τις επόμενες μέρες!

To Top