Αποκάλυψη από τον πρόεδρο της Αλ Ιτιχάντ: «Προσφέραμε στον Μέσι 1,4 δισ. αλλά…»

Πριν ο Λιονέλ Μέσι περάσει τον Ατλαντικό, φτάσει στις ΗΠΑ, στο Μαϊάμι για τη Ίντερ του Ντέιβιντ Μπέκαμ, μετά την αποχώρησή του από την Παρί Σεν Ζερμέν, ο διάσημος Αργεντινός είχε μια τεράστια πρόταση από τη Σαουδική Αραβία. Ενδιαφέρον που ο παίκτης είχε επιβεβαιώσει χωρίς να μπει ποτέ σε λεπτομέρειες.

Ο πρόεδρος της Αλ Ιτιχάντ Ανμάρ Αλ-Χαιλί, ήταν εκείνος που αποκάλυψε την πρόταση που έκανε ο σύλλογός του στον οκτώ φορές νικητή της «Χρυσής Μπάλας».

«Του κάναμε μια πρόταση 1,4 δισεκατομμυρίων ευρώ. Αλλά αρνήθηκε επειδή η οικογένειά του ήθελε να φύγει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ήμουν έκπληκτος δεν πίστευα ότι ένας παίκτης θα μπορούσε να αρνηθεί μια τόσο μεγάλη πρόταση για χάρη της οικογένειάς του. Το σεβόμαστε, γιατί η οικογένεια είναι πιο σημαντική από τα χρήματα», είπε χαρακτηριστικά.

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο ίδιος ο Μέσι μίλησε για το ενδεχόμενο να ενταχθεί στη Σαουδική Pro League: «Είχα πολλές επιλογές στο τραπέζι. Έπρεπε να τις αναλύσω και να τις σκεφτώ με την οικογένειά μου, πριν πάρω την απόφαση να έρθω στο Μαϊάμι. Η πρώτη μου επιλογή ήταν να επιστρέψω στη Μπαρτσελόνα, αλλά δεν ήταν δυνατό να επιστρέψω, αλλά είναι αλήθεια ότι μετά σκέφτηκα πολύ να πάω στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας, που θα μπορούσε να γίνει ένα σημαντικό πρωτάθλημα στο άμεσο μέλλον. Ως πρεσβευτής τουρισμού για τη Σαουδική Αραβία, ήταν ένας προορισμός που με τράβηξε, γιατί είναι μια χώρα που έχω επισκεφτεί και μου αρέσει αλλά και λόγω της ανάπτυξης του πρωταθλήματος και των προσπαθειών που γίνονται για τη δημιουργία ενός υψηλού επιπέδου ανταγωνισμού.»

To Top