ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Αποθέωση για το “καζάνι” του Παλέ και των φιλάθλων του Άρη μέσω… Τουρκ Τέλεκομ!

Αναλύοντας το πρόγραμμα της Τουρκ Τέλεκομ στην κανονική περίοδο, η ιστοσελίδα του EuroCup έχει ξεχωρίσει τρεις αγώνες, που θεωρεί “κλειδιά” στην πορεία της τουρκικής ομάδας.

Ένα απ’ αυτά είναι το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής με τον Άρη στο Nick Galis Hall, με τους διοργανωτές να επισημαίνουν τις δυσκολίες της αποστολής των Τούρκων στο “καζάνι”, όπως χαρακτηρίζουν την έδρα των κιτρινόμαυρων και μπροστά σ’ ένα από τα πιο ένθερμα κοινά της Ευρώπης.

Το EuroCup αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η Turk Telekom έχει υψηλές προσδοκίες για τη σεζόν 2023-24 και θα επιδιώξει να εξασφαλίσει μια θέση στα πλέι οφ στον Β΄ Όμιλο. Ως εκ τούτου, ο τελευταίος αγώνας της κανονικής περιόδου θα μπορούσε να αποδειχθεί αποφασιστικός, όσον αφορά το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Τούτου λεχθέντος, ένα ταξίδι στην έδρα του Άρη Midea στη Θεσσαλονίκη, δεν θα είναι εύκολο.

Ο Άρης έχει ένα από τα καλύτερα φίλαθλα κοινά στην Ευρώπη και σίγουρα αυτό, το χρησιμοποίησε προς όφελός του την περασμένη σεζόν, επομένως η Turk Telekom θα χρειαστεί να “σβήσει” τον θόρυβο, καθώς θέλει να τελειώσει με νίκη την εκστρατεία της στην κανονική περίοδο.

Και ο συντάκτης του άρθρου καταλήγει, λέγοντας: “Σε αυτό το σημείο, κανείς δεν ξέρει ποιες θα είναι οι διαφορετικές καταστάσεις την 18η αγωνιστική, αλλά η Turk Telekom θα πρέπει να προετοιμαστεί για να μπει στο “καζάνι” του Nick Galis Hall και να προσπαθήσει να “σκοτώσει” την ομάδα του Άρη, που δεν θα κάνει τα πράγματα εύκολα”.

To Top