ΜΠΑΣΚΕΤ

Απελπιστικά μόνος για μια ακόμη φορά ο Ντε Τζούλιους

Σαν τη μύγα μέσα στο γάλα ξεχώρισε ο Ντέιβιντ Ντε Τζούλιους, σε μια ακόμη αναμέτρηση του Άρη.

Ο Αμερικανός γκαρντ ήταν απελπιστικά μόνος του κόντρα στην Χάποελ Ιερουσαλήμ, κάνοντας καταπληκτικό παιχνίδι, όμως δεν είχε βοήθειες από τους υπόλοιπους, με εξαίρεση τον Βασίλη Τολιόπουλο.

Ο 25χρονος παίκτης παρουσιάζει μια σταθερότητα στην απόδοσή του μέχρι τώρα, ακόμη και σε κακές βραδιές για την ομάδα συνολικά.

Προσπαθεί το ίδιο και στις δύο πλευρές του παρκέ, παρότι αυτό δεν αποδεικνύεται αρκετό για τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι δεν μπορούν να βρουν τον καλό τους εαυτό.

Ο Ντε Τζούλιους ήταν ο πρώτος σκόρερ του αγώνα με 30 πόντους και εξαιρετική στατιστική (7/8 β., 10/14 δπ., 1/2 τρ.) και είχε ακόμη ένα ριμπάουντ, δύο ασίστ και ένα λάθος, στα 29:47, που έμεινε στο παρκέ, περισσότερα από κάθε άλλον παίκτη του Άρη.

Συγκέντρωσε 31 βαθμούς στο σύστημα αξιολόγησης, που ήταν η καλύτερη επίδοση στο χθεσινό παιχνίδι (δεύτερος ο Τζάρεντ Χάρπερ με 27 β.).

Το ζητούμενο, ωστόσο, για τον απόφοιτο του Σινσινάτι είναι να αποκτήσει συμπαραστάτες, με την ίδια συνέπεια, που θα συμβάλουν στην αγωνιστική βελτίωση της ομάδας.

To Top