Απίστευτα πράγματα: Τιμώρησαν τον τιμωρημένο παίκτη και όχι τον ΠΑΟΚ που τον έβαλε!

Περίεργα πράγματα συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Σήμερα το απόγευμα έγιναν γνωστές οι τιμωρίες και για τις ομάδες Κ20, όπου υπάρχει ένα “μνημείο” απόφασης, πρωτόγνωρης στα χρονικά.

Ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη σε αγώνα της Κ20 και αντί να τιμωρηθεί με κατοχύρωση του αγώνα υπέρ του αντιπάλου και αφαίρεση βαθμών, όπως είχε γίνει σε ανάλογο παράπτωμα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι της ανδρικής ομάδας το 2004, τιμωρήθηκε με μια απλή… επίπληξη! Την ίδια στιγμή τιμωρήθηκε ο παίκτης με μία αγωνιστική, αν και αντικειμενικά είναι ο μόνος που δεν έχει ευθύνη και σε ανάλογες περιπτώσεις τιμωρείται η ομάδα

Η απόφαση:
Α) ΠΑΟΚ (Κ20), Σ.Κίτσιου (ποδοσφαιριστή): διότι: «Ο ποδοσφαιριστής ΚΙΤΣΙΟΥ Σ. της εγκαλουμένης αναγράφηκε και αγωνίστηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (κόκκινη, 5 αγωνιστικές) με την ομάδα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ,  βάσει της υπ΄ αριθμ. 224/4-10-2012 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής»:

Επιβάλλει στην ομάδα ΠΑΟΚ Κ-20 την ποινή της επίπληξης. Επίσης επιβάλλει στον ποδ/στή Σ.Κίτσιου την πειραρχική ποινή μίας (1) αγωνιστικής ημέρας.

To Top