Απάντησε ο Κούπερ! Ζητάει (μαζί με την εφορία) πάνω από 1.100.000 ευρώ!

Η “σιγή ασυρμάτου” έσπασε αργά το μεσημέρι σε ότι αφορά το θέμα του Έκτορ Ραούλ Κούπερ. Σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, η απάντηση που έστειλε ο Αργεντινός προπονητής είναι τέτοια, που ουσιαστικά περιγράφει την αρνητική του στάση να επιστρέψει στον ΄Άρη!

Η απάντηση που έφτασε στους κίτρινους μέσω του εκπροσώπου του, αφορά απολάβές μαζί με τους συνεργάτες του, που θα επιλέξει να φέρει (την τελευταία φορά ήταν στον Άρη οι Φανταγκούσι, Πουέμπλα), σε ένα ποσό που αγγίζει τις 800.000 ευρώ! Αυτό σε συνδυασμό με την εφορία, εκτοξεύει το ποσό στο 1.100.000 ευρώ και πλέον (το χρόνο), ποσό απαγορευτικό όχι μόνο για τον Άρη, αλλά ίσως για τις περισσότερες ομάδες στον ελληνικό χώρο.

Οι κίτρινοι ανέβασαν την προσφορά τους μέχρι και 400% σε σχέση με το αρχικό μπάτζετ που είχαν προγραμματίσει για το τεχνικό τιμ του φετινού Άρη, αλλά φυσικά το ποσό απέχει παρασάγγας από τις απαιτήσεις του Κούπερ.

Επί της ουσίας, η απάντηση του Αργεντινού δείχνει την αρνητική διάθεσή του να επιστρέψει και με αυτόν τον τρόπο να σταματήσει εδώ τις όποιες διαπραγματεύσεις. Άλλωστε, έχουν επισημανθεί σε άλλα ρεπορτάζ οι βασικοί λόγοι που κρατούν μακριά τον Κούπερ από τον Άρη στη δεδομένη χρονική στιγμή.

To Top