Αντσελότι: «Η Ρεάλ θα είναι ο τελευταίος μου σύλλογος, δεν με ενθουσιάζει η προοπτική μιας εθνικής ομάδας»

 

Ο Κάρλο Αντσελότι αποκάλυψε ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι ο τελευταίος σύλλογος που θα διοικήσει στην 30χρονη καριέρα του.
Ο πέντε φορές νικητής του Champions League, Κάρλο Αντσελότι, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με τη Ρεάλ Μαδρίτης τον Δεκέμβριο για να παραμείνει προπονητής των Λος Μπλάνκος μέχρι το τέλος της σεζόν 2025/26. Μετά την εκπνοή της συνεργασίας του με τη «βασίλισσα» ο Ιταλός τεχνικός θα αποχωρήσει κατά πάσα πιθανότητα από την προπονητική.

Ο Καρλέτο επέστρεψε για τη δεύτερη θητεία του στη Ρεάλ Μαδρίτης το 2021, αφού προηγουμένως είχε διευθύνει τον σύλλογο μεταξύ 2013 και 2015. Μετά από συνεργασίες με τις Μπάγερν Μονάχου, Νάπολι και Έβερτον, ο 65χρονος επέστρεψε στην ισπανική πρωτεύουσα και κατέκτησε δύο πρωταθλήματα σε τρία χρόνια και δύο ακόμα Champions League και ένα Copa Del Rey.

Μιλώντας στο «Obi One Podcast», στον πρώην συνεργάτη του στην Τσέλσι, Τζον Όμπι Μίκελ, ο Αντσελότι παραδέχτηκε ότι «αυτή θα είναι η τελευταία μου ομάδα».

«Αν υπάρχει μια ευκαιρία για μια εθνική ομάδα, δεν ξέρω. Δεν είμαι τόσο ενθουσιασμένος με το να προπονήσω μια εθνική ομάδα, γιατί θα έχανα αυτό που μου αρέσει περισσότερο, την καθημερινότητα. Μου αρέσει πραγματικά αυτό που κάνω. Αυτή είναι η σεζόν μου νούμερο 29 ως προπονητής. Είναι αλήθεια ότι έχω κερδίσει πολλά, αλλά φανταστείτε τον αριθμό των τίτλων που έχασα».

Ο Αντσελότι πιθανότατα θα μείνει στην ιστορία ως ένας από τους σπουδαιότερους προπονητές της γενιάς του.

To Top