Αντσελότι για την υπόθεση «Μπαπέ»: «Δεν έχω ταξιδιωτικό γραφείο για να οργανώσω τα ταξίδια των παικτών»

Για την υπόθεση με τον Κιλιάν Μπαπέ μίλησε ο Κάρλο Αντσελότι ενόψει του ματς της Ρεάλ με τη Θέλτα.

«Οι μέρες ξεκούρασης ήταν προγραμματισμένες και μετά ο καθένας επιλέγει τι θέλει να κάνει. Πήγα στο Λονδίνο για δύο μέρες και δεν έχω ζητήσει την άδεια από κανέναν. Δεν έχω ταξιδιωτικό γραφείο για να οργανώσω τα ταξίδια των παικτών». Λόγια του Κάρλο Αντσελότι , σήμερα (18/10) σε συνέντευξη Τύπου πριν από τον αυριανό (19/10) αγώνα πρωταθλήματος με τη Θέλτα, όταν ρωτήθηκε για την υπόθεση Μπαπέ.

«Εκμεταλλεύτηκε αυτό το διάλειμμα για να βελτιώσει την κατάστασή του, είναι πολύ καλά, χαρούμενος και ανυπομονεί να παίξει αύριο. Αυτές οι 15 μέρες τον βοήθησαν πολύ γιατί είναι διαφορετικός παίκτης από ό,τι ήταν πριν από το διάλειμμα», πρόσθεσε και συνέχισε:

«Δεν έχω ζητήσει από τον σύλλογο ενισχύσεις, γιατί πέρυσι ήδη διαχειριστήκαμε καλά τους τραυματισμούς που είχαμε και το ίδιο θα συμβεί και αυτή τη σεζόν. Όμως δεν αποκλείουμε να αποκτήσουμε κάποιο παίκτη, αλλά δεν είναι εύκολο να το κάνουμε. Θα χρησιμοποιήσουμε την ομάδα νέων και θα επιστρέψει και ο Αλάμπα, ο οποίος αναρρώνει καλά και θα δουλέψει σύντομα με την ομάδα. Έχουμε νεαρούς παίκτες που μπορούν να συνεισφέρουν αν και δυστυχώς κάποιοι από αυτούς είναι τραυματίες».

Μιλώντας για τον Ντάνι Καρβαχάλ τόνισε: «Λυπάμαι για τον Ντάνι (Καρβαχάλ) γιατί είναι ένα σημαντικό κομμάτι. Τον έχουμε χάσει ως παίκτη αλλά όχι ως ηγέτη γιατί θα συνεχίσει να δουλεύει μαζί μας, θα εκμεταλλευτούμε το μυαλό του και τη σωματική του δύναμη. Έχουμε δουλέψει καλά σε αυτό το διάλειμμα γιατί πολλοί παίκτες έχουν βελτιώσει τη φυσική τους κατάσταση. Από την άλλη, όσοι έχουν επιστρέψει από εθνικές ομάδες τα έχουν πάει καλά. Έχουμε ένα καλό συναίσθημα απέναντι σε έναν αντίπαλο που παίζει καλά και βλέπω τους παίκτες μου να έχουν κίνητρο και σε καλή κατάσταση».

Για τον Βινίσιους είπε ότι «δεν νομίζω ότι ήταν απλά καλό για αυτόν… ήταν πολύ καλό για εκείνον. Όπως ο Κιλιάν, έχει εκμεταλλευτεί την ευκαιρία να δουλέψει σκληρά και έντονα. Είχε μέρες ξεκούρασης που νομίζω ότι του άρεσε».

Στο «Balaídos» θα συμπληρώσει 200 παιχνίδια στη LaLiga με τη Ρεάλ Μαδρίτης: «Υπάρχουν πολλές καλές και όχι τόσο καλές στιγμές με τη Ρεάλ Μαδρίτης. Δεν ήξερα ότι έκλεινα τα 200 και ο στόχος είναι να προσθέσω όσο το δυνατόν περισσότερα παιχνίδια. Θέλω να φτάσω τα 300. Για να δούμε αν θα φτάσω», συμπλήρωσε ο Κάρλο Αντσελότι.

To Top