Αντετοκούνμπο: «Είμαι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες όλων των εποχών στο NBA – Δεν με μαρκάρεις»

Ο Γιάννης Αvτετοκούνμπο ήταν καλεσμένος σε show του Complex Sports σε μια χαλαρή και γεμάτη… χαβαλέ κουβέντα, απαντώντας σε διάφορα tweets φιλάθλων του ΝΒΑ!

Άλλο που δεν ήθελε ο «Greek Freak» για να ξεδιπλώσει το αστείρευτο χιούμορ του, με τον Γιάννη να δηλώνει μεταξύ άλλων πως είναι από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες στην ιστορία του ΝΒΑ και πως κανείς δεν μπορεί να τον μαρκάρει στο ένας με έναν!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Αντετοκούνμπο:

Για το πιλάτες: «Για να κάνεις freaky πράγματα μέσα στο γήπεδο, πρέπει να δοκιμάζεις freaky πράγματα εκτός παρκέ».

Για την περίοδο που ξεκίνησε να τρώει Oreos με γάλα: «Έκανα μια φωτογράφιση και καθόμουν με ένα παιδί και μου λέει ‘έχεις δοκιμάσει να βουτήξεις ποτέ τα μπισκότα στο γάλα;’ Και του λέω ‘τι εννοείς;’. Και μετά το δοκίμασα. Και τις επόμενες εβδομάδες πήρα 3-5 κιλά και η ομάδα έκανε 0-5 εκείνο το διάστημα. Το παιδί έφταιγε για αυτό, αλλά το διασκέδασα κι έγινε μεγάλος φαν των Oreos».

Για το σχόλιο ενός δημοσιογράφου ότι προλαβαίνεις να διαβάσεις μερικά κεφάλαια από ένα βιβλίο, όση ώρα κάνει να σουτάρει ο Γιάννης βολές σε ένα ματς: «Δεν ξέρω ποιος είναι αυτός ο δημοσιογράφος, ένας από τους σχολιαστές είναι ο Ντομινίκ Γουίλκινς, τον σέβομαι, αλλά όποιος είναι αυτός που κάθεται δίπλα του είναι hater. Να του πείτε να πάει να δει κάποιο άλλο ματς».

Για τη φορά που καθόταν στον πάγκο και έβγαλε το κινητό του για να σκανάρει τον κωδικό και να κερδίσει δωρεάν φτερούγες κοτόπουλο μετά τις δύο χαμένες βολές των Πέλικανς: «Μου αρέσουν πολύ οι φτερούγες, με λεμόνι και πιπέρι (σσ. κάνει ότι γλείφει τα δάχτυλά του). Οπότε ναι, αν μπορώ να πάρω δωρεάν μερικές φτερούγες, θα τις πάρω».

Για το tweet ενός οπαδού που έγραφε ‘Γεννήθηκα αργά για τον Μάικλ Τζόρνταν, γεννήθηκα νωρίς για τον Κόμπι Μπράιαντ, γεννήθηκα στην ώρα μου για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο’: «Σε εκτιμώ φίλε. Παρακολουθείς κάτι σπουδαίο. Όσο κι αν με μισεί ο κόσμος και παίρνει το παιχνίδι μου ως δεδομένο, είμαι ένας από τους πιο αποτελεσματικούς παίκτες όλων των εποχών στο NBA. Δεν μπορείτε να με μαρκάρετε ένας εναντίον ενός.

Δεν έχω δει ποτέ κάποιον παίκτη για τον οποίο έφτιαχαν την άμυνά τους οι αντίπαλες ομάδες. Ο Σακ έπαιζε το παιχνίδι του, ο Κόμπι έπαιζε το παιχνίδι του, ο Τζόρνταν έπαιζε το παιχνίδι του, ο Ντουράντ παίζει το παιχνίδι του, ο ΛεΜπρόν παίζει το παιχνίδι του, μόνο ένας παίκτης έχει κάνει τις άλλες ομάδες να χτίζουν ένα τοίχος για αυτόν. Κι αυτός είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Οπότε ναι, είσαι μάρτυρας του μεγαλείου μου. Σε ευχαριστώ πολύ».

To Top