Αντίθετη η ΠΑΕ, ούτε να… ακούσει για την πρόταση Γαλανού, πιστεύει σε λύση Β΄ εθνικής και ζητάει γενική συνέλευση

Η φραστική επίθεση ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Άρης Πάνο Στεφανίδη και τον Γιώργο Γαλανό, κατά τη διάρκεια της πολύωρης συνέλευσης του ΑΣ, ουσιαστικά περιέγραψε το πώς αντιμετωπίζουν στην Αλκμήνης την πρόταση του.

Από την πρώτη στιγμή, υπήρχαν ανεπίσημες αναφορές της αντίθεσης της κιτρινόμαυρης διοίκησης για το σχέδιο που προτείνει ο Γαλανός, αντίθεση η οποία κορυφώθηκε στη γενική συνέλευση του Ερασιτέχνη.

Τα λόγια του Στεφανίδη ήταν χαρακτηριστικά: “Δε θέλουμε λεφτά. Είσαι ανήθικος, ήρθες εδώ και μας κοροϊδεύεις. Φέρε επιστολή από την τράπεζά σου ότι είσαι αξιόχρεος επενδυτής, δώσε μας πέντε εργάσιμες μέρες να προχωρήσουμε στην κατάθεση του 106ια με τους νομικούς και πάρε την ΠΑΕ χωρίς ευρώ” καταδεικνύουν τα παραπάνω.

Στην Αλκμήνης, όπως το διατύπωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ, πιστεύουν ότι μέσα από τις προσπάθειες που γίνονται και τις συναντήσεις, αλλά και με ένα ποσό από τα διαρκείας και τα τηλεοπτικά, μπορεί να προκύψει λύση βιώσιμη στη Β΄ εθνική.

Όπως τονίζεται, θα ζητήσει γενική συνέλευση προκειμένου να συζητηθεί το θέμα της ειδικής εκκαθάρισης (106ια), αλλά και των άλλων σεναρίων και λογικά θα υπάρξει (ίσως και σήμερα) ανακοίνωση για τη διενέργειά της.

Παράλληλα, ο Στεφανίδης επιβεβαίωσε ότι η διοίκηση θα το… παλέψει μέχρι τις 15 Ιουνίου, ζητώντας στη συνέχεια την “ψήφο εμπιστοσύνης”, αφού θα έχει παρουσιάσει το αποτέλεσμα των προσπαθειών της.

To Top