Αντίδοτο με Τσουκάνη – Νέτο στα άκρα, ανακατεύει την τράπουλα ο Μασάδο

Η προετοιμασία για το κυριακάτικο, καθόλα κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό ουσιαστικά ολοκληρώθηκε, ωστόσο το σχήμα, αλλά και τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν την βασική 11άδα αποτελούν ένα είδος σταυρόλεξου από τον Μανουέλ Μασάδο.

Ο Πορτογάλος είδε τα 2/4 της αμυντικής του γραμμής να παρουσιάζουν πρόβλημα (Μίσελ, Καζναφέρης) πράγμα που τον αναγκάζει να στραφεί σε εναλλακτικές που ενδεχομένως αλλάξουν βασικές σκέψεις για το αγώνα «φωτιά» του Φαλήρου.

Τα δεδομένα αλλάζουν αμυντικά με τις τοποθετήσεις Τσουκάνη, Νέτο στα δυο άκρα, δίχως να αλλάζει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο Σανκαρέ, Λαζαρίδη.

Από τη μέση και μπροστά τα πράγματα περιπλέκονται με βάση τα όσα δοκίμασε ο τεχνικός του Άρη στη πρωινή προπόνηση. Στους βασικούς συμμετείχαν Πρίττας, Σολτάνι στις θέσεις των Φατί, Ουμπίντες, ενώ υπήρξαν εναλλαγές αγωνιστικού σχήματος από τον Πορτογάλο.

Οι δοκιμές αφορούσαν στη παράταξη της ομάδας, καθώς μια επιλογή είναι να χρησιμοποιηθεί για ακόμα ένα παιχνίδι ο Παπαζαχαρίας μπροστά από το κέντρο της άμυνας σε ρόλο ελεύθερου ανασταλτικού, έχοντας μια τετράδα μέσων μπροστά του και έναν καθαρό προωθημένο, σε ένα 4-1-4-1 που μας έχει συνηθίσει τελευταία ο 57χρονος.

Η άλλη επιλογή είναι να αγωνιστεί με δυο ανασταλτικούς, τρεις μέσους και έναν «φουνταριστό» δίνοντας βαρύτητα στο κέντρο, χώρος που θα υπάρξουν λογικά πολλές μονομαχίες και αποτελεί ένα από τα ατού του αντιπάλου.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τα πρόσωπα, σκέψεις για αλλαγές πέραν των απουσιών υπάρχουν. Σε αυτό θα παίξει σημαντικό ρόλο η αγωνιστική κατάσταση κυρίως του Νέρι Καστίγιο και το κατά πόσο είναι έτοιμος ο Μεξικανός να αποτελέσει την αιχμή του δόρατος λόγω των ενοχλήσεων που νιώθει στο γόνατο. Εφόσον δεν αγωνιστεί, θέση στη κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Γιαννιώτας.

Στο κέντρο υπάρχουν έξι παίκτες που διεκδικούν τρεις θέσεις (σύμφωνα πάντα με τις δοκιμές Μασάδο). Ακόστα, Ούμπιντες, Καπετάνος, Πρίττας, Φατί, Σολτάνι είναι υποψήφιοι -άλλοι λιγότερο, άλλοι περισσότερο- ωστόσο δεν αποκλείεται να είναι καθοριστικό το… ποινολόγιο των κίτρινων μια και αρκετοί παίκτες βρίσκονται στο όριο καρτών.

Ξεκίνα τώρα με Bonus 125 € από την expekt.com!

To Top