ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανοιχτή γραμμή για την… τρίτη φορά του Διούδη στον Άρη, οι προθέσεις και το συμβόλαιο

Ο Άρης ανανέωσε με τον Χουλιάν Κουέστα μέσω της υπογραφής νέου συμβολαίου, ωστόσο κινείται για την ενίσχυση κάτω από τα δοκάρια έπειτα από την αποχώρηση του Λευτέρη Χουτεσιώτη.

Ήδη ένα από τα ονόματα που βρίσκεται ψηλά στην λίστα είναι αυτό του Σωκράτη Διούδη. Οι κιτρινόμαυροι έχουν δίαυλο επικοινωνίας τις τελευταίες ημέρες κι εξετάζουν την προοπτική απόκτησης του 31χρονου τερματοφύλακα. Ή καλύτερα της… επιστροφής του Διούδη στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Σωκράτης Διούδης είναι… παιδί του Άρη καθώς προέρχεται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου και αγωνίστηκε στην ομάδα σε δύο διαφορετικές περιόδου. Εξάλλου έγινε επαγγελματίας στον Άρη πριν από μια δωδεκαετία και το καλοκαίρι του 2014 μεταγράφηκε στην Μπριζ για να επιστρέψει στους κιτρινόμαυρους τη σεζόν 2016-17 διατηρώντας τον ρόλο του βασικού και να μεταγραφεί εκ νέου στον Παναθηναϊκό.

Με τους «πράσινους» έπαιξε σε 125 παιχνίδια και τον Γενάρη του 2023 μεταγράφηκε στην πολωνική Ζαγκλέμπιε όπου συνολικά υπερασπίστηκε την εστία της σε 36 αγώνες.

Η πρόθεση αποχώρησης του Διούδη από την πολωνική Ζαγκλέμπιε στην οποία ανήκει κι έχει συμβόλαιο και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο είναι δεδομένη. Απαραίτητη προϋπόθεση για να δρομολογηθεί η επιστροφή του 31χρονου τερματοφύλακα είναι η αποδέσμευσή του από την ομάδα του. Εφόσον γίνει αυτό, τότε θα υπογράψει στους κιτρινόμαυρους συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

To Top