ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανοιχτά όλα τα “μέτωπα”, σε αναμονή των μεταγραφών ο Άρης

Ο Άρης επιστρέφει σήμερα από την Πτολεμαΐδα στη Θεσσαλονίκη, όπου θα παραμείνει για μια βδομάδα πριν από το βασικό στάδιο της προετοιμασίας στην Ολλανδία, αλλά το ζητούμενο είναι η μεταγραφική της μεταγραφικής ενίσχυσης.

Όλα τα μεταγραφικά “μέτωπα” παραμένουν ανοιχτά. Ο τιμ μάνατζερ του Άρη Γιώργος Γκουγκουλιάς πρόσφατα αναφέρθηκε και στο θέμα των μεταγραφών. Όπως σχολίασε σχετικά με το εάν θα γίνουν μεταγραφές: «Θα γίνουν στοχευμένες μεταγραφές. Ο πρόεδρος είναι σε συνεχή επαφή με τον προπονητή κι έχουν αποφασίσει για τα πρόσωπα. Οι διαπραγματεύσεις δεν είναι εύκολες καθώς δεν πρόκειται για απλές περιπτώσεις παικτών. Προσπαθούμε να τους πείσουμε να έρθουν. Θέλουμε παίκτες οι οποίοι θα έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο και με τη λογική ότι ξέρουμε τις θέσεις στις οποίες πονούσε πέρυσι η ομάδα και κατ’ επέκταση εκεί που πρέπει να ενισχυθεί. Πιστεύω ότι σε λίγες ημέρες θα έχουμε ανακοινώσεις».

Ο Άρης έχει ναι μεν στραφεί στην Ισπανική αγορά και για την φετινή μεταγραφική του ενίσχυση όμως δυσκολεύεται αρκετά να… τελειώσει κάποιες από τις περιπτώσεις που έχει στη λίστα του. Είτε γιατί είναι δύσκολες και ασύμφορες οικονομικά υποθέσεις, είτε γιατί χρειάζονται περισσότερο χρόνο, ο οποίος αρχίζει και μειώνεται αισθητά για τον Άρη που 32 μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος, δεν έχει κάνει ακόμη κάποια κίνηση.

Οι θέσεις που χρειάζεται ενίσχυση η ομάδα είναι λίγο πολύ γνωστές και έχουν καταγραφεί από τον Άκη Μάντζιο στην κιτρινόμαυρη διοίκηση: τερματοφύλακας, στόπερ, αριστερό μπακ, αμυντικό χαφ, δεύτερος επιθετικός και δυο πλάγιοι επιθετικοί. Τουλάχιστον επτά προσθήκες. Τώρα βέβαια, με δεδομένη την καθυστέρηση που έχει σημειωθεί παραμένει άγνωστό πόσες θα έχουν γίνει μέχρι να μπει στο αεροπλάνο για το Ρότερνταμ η κιτρινόμαυρη αποστολή.

To Top