ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Ανεβάζει… στροφές ο Ματέο Γκαρσία, δείχνει πιο πεισμωμένος, δουλεύει στις αδυναμίες του

Από τα θετικά που αναδεικνύει η προετοιμασία του Άρη μέχρι τώρα στα 3-5 Πηγάδια με δεδομένα τα προβλήματα και τις απουσίες, είναι αναμφισβήτητα η παρουσία του Ματέο Γκαρσία.

Ο Αργεντίνος επιθετικός δείχνει πιο πεισμωμένος και αποφασισμένος να κάνει μια καλή σεζόν, κάτι που περιμένουν όλοι στον Άρη. Είναι σίγουρα ακόμη νωρίς για συμπεράσματα, όμως για μια ακόμη ημέρα ήταν πολύ καλός και καθημερινά ανεβάζει στροφές με την παρουσία του στα 3-5 Πηγάδια.

Είχε πολύ καλή παρουσία σχεδόν σε όλες τις πλευρές του γηπέδου και στο χθεσινό διπλό, έχοντας κάποιες αδυναμίες στην τελική προσπάθεια, εικόνα που παρουσίασε σε πολλά παιχνίδια και πέρσι.

Είναι κάτι που δουλεύει και θέλει να βελτιώσει τα στοιχεία που παρουσιάζουν αδυναμίες για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο την απόδοσή του, ειδικά στα “τελειώματα” των φάσεων, αλλά και να ικανοποιήσει τον Άκη Μάντζιο που περιμένει το κάτι παραπάνω από εκείνον.

Όπως σημειώσαμε και χθες ο προπονητής του Άρη δείχνει ικανοποιημένος από την μέχρι εικόνα που δείχνει στις προπονήσεις ο Ματέο Γκαρσία, περιμένοντας συνεχή βελτίωση.

To Top