ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ανεβάζει… στροφές ενόψει του Αστέρα, χωρίς προβλήματα ο Άρης, προπόνηση στο Χαριλάου

Ο Άρης ανεβάζει… στροφές ενόψει του Αστέρα Τρίπολης και του αγώνα του Σαββάτου στο Κλεάνθης Βικελίδης, το πρώτο επίσημο εντός έδρας φέτος, αν και χωρίς τον κόσμο του…

Το ευχάριστο για τον Άκη Μάντζιο είναι ότι η προετοιμασία συνεχίζεται χωρίς προβλήματα: μετά τον Νταρίντα που φώναξε παρών στις Σέρρες, ο Έλληνας τεχνικός υπολογίζει τον Ζαν Ζουλ, ενώ περιμένει να είναι ακόμη περισσότερο έτοιμος ο Φαμπιάνο.

Κόντρα στον Αστέρα, ο Άρης θέλει να πετύχει τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του πριν από τη διακοπή λόγω των εθνικών ομάδων και με “σύμμαχο” τον χρόνο να αυξήσει τον βαθμό ετοιμότητας για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Το σημερινό ραντεβού είναι προγραμματισμένο το πρωί στο Κλεάνθης Βικελίδης, με το κιτρινόμαυρο τεχνικό να ξεκαθαρίζει κάποιες από τις σκέψεις του και τα αγωνιστικά πλάνα, αν και όπως όλα δείχνουν αλλαγές δεν αναμένονται.

Ίσως ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες εάν θα δοθεί φανέλα βασικού στο Φαμπιάνο κόντρα στον Αστέρα ή θα προτιμηθεί η “ολική επιστροφή” του μετά τη διακοπή και τον αγώνα με τον ΟΦΗ στην Κρήτη.

To Top