Ανανέωσε ο Περίν στην Γιουβέντους

 

Μία ημέρα μετά τη σπουδαία εμφάνιση που πραγματοποίησε απέναντι στη Στουτγκάρδη, έστω κι αν αυτή δεν είχε βαθμολογικό αντίκρυσμα για την ομάδα του, ο Ματία Περίν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Γιουβέντους ως το 2027.

O 31χρονος τερματοφύλακας μεταγράφηκε στο σύλλογο του Τορίνο το 2018, προερχόμενος από την Τζένοα (στην οποία επέστρεψε για ενάμιση χρόνο ως δανεικός, από τον Ιανουάριο του 2020 ως τον Ιούνιο του 2021), και έκτοτε παραμένει ως η εναλλακτική λύση για τον εκάστοτε προπονητή της «Γηραιάς Κυρίας». Πρώτα στη… σκιά του Βόιτσιεχ Σέσνι και από φέτος πίσω από τον Μικέλε Ντι Γκρεγκόριο, ο Περίν στο διάστημα αυτό έχει πραγματοποιήσει 51 εμφανίσεις με τη Γιουβέντους σε όλες τις διοργάνωσεις.

Τελευταία εξ αυτών χθες (22/10), στο εντός έδρας παιχνίδι του Champions League με τη Στουτγκάρδη, όπου ο Ντι Γκρεγκόριο ήταν τιμωρημένος. Σε ένα ματς όπου η γερμανική ομάδα ήταν σαρωτικά καλύτερη, ο Περίν κράτησε ανέπαφη την εστία του ως τις καθυστερήσεις, με σειρά σωτήριων επεμβάσεων, με αποκορύφωμα την απόκρουση σε πέναλτι του Μιγιό στο 86΄. «Νικήθηκε» τελικά στο 92΄ από τον Τουρέ και η Στουτγκάρδη πήρε τη νίκη που δικαιούνταν βάσει εικόνας, αλλά η σημερινή ανακοίνωση της Γιουβέντους για την επέκταση της συνεργασίας της με τον Περίν μοιάζει σαν ανταμοιβή για τη χθεσινή εμφάνισή του, αλλά και για την υπομονή του όλα αυτά τα χρόνια.

 

To Top