ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αναμονή για Γκαρσία-Κολάσο, σε καλό δρόμο των δύο…

Μπόκα Τζούνιορς και Λας Πάλμας, πρόκειται να πάρουν τις τελικές αποφάσεις για τους Νικολά Κολάσο και Ματέο Γκαρσία αντίστοιχα.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Οι δύο ποδοσφαιριστές έχουν πειστεί να συνεχίσουν στον Άρη την καριέρα τους, σύμφωνα με πληροφορίες, όμως από τη στιγμή που θα παραχωρηθούν ως δανεικοί, την τελική απόφαση την έχουν οι σύλλογοί τους.

Ο Άρης είναι σε ανοιχτή γραμμή με τα δύο κλαμπ, “ποντάροντας” στις καλές σχέσεις που έχουν αναπτύξει. Από τη μία ο Πάκο Ερέρα με την Λας Πάλμας και από την άλλη, η ίδια η διοίκηση της ΠΑΕ με την Μπόκα, ειδικά μετά το φιλικό του περασμένου Νοεμβρίου.

Το δύσκολο της υπόθεσης ήταν να καμφθούν οι ενδοιασμοί των παικτών, ώστε να αποφασίσουν να αγωνιστούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καταφέρει να πείσουν σε μεγάλο βαθμό τους παίκτες και περιμένουν τα επόμενα 24ωρα τις τελικές αποφάσεις των συλλόγων τους, ώστε να ενισχύσουν την μεσαία τους γραμμή με τον Κολάσο και τις πτέρυγες με τον Γκαρσία.

To Top