Ανακοίνωσε Διαμαντή ο Ηρακλής

Ο Ηρακλής ανακοίνωσε την απόκτηση του 24χρονου κεντρικού αμυντικού, Απόστολου Διαμαντή, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τον Πανσερραϊκό.

Η συμφωνία των δύο πλευρών είναι για μονοετές συμβόλαιο, με δυνατότητα επέκτασης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο.

Aναλυτικά η ανακοίνωση του Ηρακλή:

“H ΠΑΕ ΠΟΤ ΗΡΑΚΛΗΣ-ΦΟΥΡΝΟΙ ΒΕΝΕΤΗ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας της με τον Απόστολο Διαμαντή καθώς υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας με προοπτική ανανέωσης για την επόμενη σεζόν(1+1).

Είναι γεννημένος στις 20/05/2000 στις Σέρρες, αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός. Ξεκίνησε από την ακαδημία του Πανσερραϊκού και το 2016 στον ΠΑΟΚ,όπου αγωνίστηκε στην Κ-17 και Κ-19.

Το 2019 παραχωρήθηκε δανεικός στον ΝΠΣ Βόλο και από το 2020 έως το 2023 αγωνίστηκε με επιτυχία στον ΟΦΗ έχοντας 79 συμμετοχές και 3 γκολ. Επόμενος σταθμό του η ρουμανική Κραϊόβα και επέστρεψε στην Ελλάδα για τον Πανσερραϊκό.

Στην Σούπερ Λίγκ έχει 101 συμμετοχές με 3 τέρματα. Στο κύπελλο Ελλάδος έχει καταγράψει 7 συμμετοχές. Συνολικά στην καριέρα του έχει 359 αγώνες με 45 γκολ και 48 ασίστ.

Διεθνής με την εθνική ελπίδων(18 συμμετοχές), όπως και με την Κ-18 και Κ-19.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας”.

Ο Διαμαντής στις πρώτες του δηλώσεις ανέφερε: “Χαίρομαι που ήρθα σε μια πολύ μεγάλη ομάδα. Ξέρω που έχω έρθει και με την βοήθεια του κόσμου θα πρέπει να φέρουμε τον Ηρακλή-Φούρνοι Βενέτη εκεί που του αξίζει να βρίσκεται”.

 

To Top